Telkini duymamak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan celsa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

celsa

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhaba;

Eminim ki tuhaf sorulardan sıkıldınız ama bir sorum olacaktı :)
Telkinleri iş yerinde dinliyorum ( ego + suçluluk +depresyon) ve arada bilgisayarın başından kalkmam gerekiyor (telkinleri duyamacağım mesafeye). Her defasında telkini kapatmam mı gerekiyor. Kapatmadan yetiştiğim yerde dinlesem etkisini görebilir miyim acaba?
Telkinin bir kısmını duymasam hiç dinlememiş mi sayılıyorum acaba?

Merhaba Celsa

telkinleri dinlerken çeşitli nedenlerden dolayı bölünebiliyor. bunun herhangi bir sakıncası yoktur..

dinleme esnasında tekrarlar olacağı için, o açığı kapatacaktır..

sevgiler actionsmile

ya ben sadece müzik duyuyorum ses falan yok telkin anlamında nedeni nedir beni aydınlatır mısınız,ben bugün tesadüf gördüm çok hoşuma gitti ama oldukça bilgisizim bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

ya ben sadece müzik duyuyorum ses falan yok telkin anlamında nedeni nedir beni aydınlatır mısınız,ben bugün tesadüf gördüm çok hoşuma gitti ama oldukça bilgisizim bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

merhabalar sevgili rüyagibi...hoşgeldiniz yanımıza...bu sorulara daha önce sıkça cevap verilmişti...

bu sebeple ben size linkleri vericem detaylıca incelersiniz....güzel paylaşımlar dilerim...sevgiler...actionsmile

http://www.hayatimdegisti.com/forum/rehber-bolumunu-incelemeden-soru-sormayiniz/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri