telkinden bi erkek sesi geliyo

dafidaf

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar kulaklıkla son ses dinliyodum önce yaanıldığımı sandım kaç kere geri aldım dinledim ama yanılmamışım ego güçlendirici doğa versiyonunda altta dikkatli dinlerseniz bir erkek sesi warbağırıyo hatta!!!!! güvenim sarsıldı bi anda :(((((

Hoş geldiniz ;
Panik yok :)
Atakan Bey'in sesi duyduğunuz ses. Telkinleri kendi okuyor çünkü.. müzik sesi kısıldığında onu sesini duyabiliyoruz azıcık ve dediğiniz gibi sadece bu telkinde var. En azından ben sadece bu telkinde duyabiliyorum.
Paniklemeni anlıyorum ama bunda endişelenecek bir şey yok :)

yani sende duydun bende bi anormallik yok dimi?

kesinlikle geliyo bariz çünkü ben kendimi kaptırış bi yandan tarlamı ekiyodum hiç oralı değildim hatta baktım acaba başka sayfamı açtım yanlışlıklada ordanmı ses geliyo die kafayı sıyıracaktım :))

Ses geliyorsa sesini kıs her neyle dinliyorsan, daha çok etkili olacaktır..

smileydancesmileydancetamam tamam relaxxxsmileydancesmileydance

bende ne kadar yüksek sesle dinlersem okadar beynime girer die düşünüyorum hatta pc salonda gece bi açıyorum sesini ilk gün annem ewi su bastı sanmış ewdeki herkes bunla uyuyo çok şükür :D

:)) site kediside ortalıklarda gözükmüyoki omuymuş bi sorsam <:

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri