telkin muzikleri icin oneri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mavimim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mavimim

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Sevgili Atakan beyin dikkatine.God is an astronaut diye bir grup var severek dinliyorum .Telkin muziklerini yapmak icin muhtesem muzikleri var ,hem sakinlestirici hem dinlendirici music45

ewet bende begendim. müzikler güzel ama peki ya telif haklari nasil halledilecek? atakan beyinda kafasinda koymak istedigi müzikler var ama telif haklari engelliyor. cünkü new age müzikli telkinler bu yüzden cikarilmis

evet bunu biliyorum ama bir yolu olamali belkide kisiye ozel telkinlerde istedigimiz muzigi kullanabiliriz

Merhabalar, ttli3

Bu tür istekleriniz için Atakan beyle direk irtibat kurabilirsiniz. Onun dışında telkinlerin new age versiyonları www.telkinmp3.com adresimizde bulunmaktadır. Oradan indirebilirsiniz.

Sevgilerimle. actionsmile

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri