Telkin Listem

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Antix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Antix

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
merhabalar . Ben yaklaşık 2 haftadır sucluluk ve ego dinledim ama 2 haftanın içinde dalgalanma yaşadığımdan dolayı kendine güven telkininide araya sıkıstırdım :). Şimdi Sucluluk Telkinini çıkartıp yerine ;

+ Ego Güçlendirici
+ Mutluluk
+Sosyallik Artırıcı
+Kendine Güven
+ Başkalarının Düşüncelerini Önemsememe
+Ertelemeyi Bırak

Dinlemeyi düşünüyorum bugünden itibaren . Sizin de önerilerinizi almak istiyorum . Özellikle Atakan Bey sizin önerilerinize ihtiyacım var . Şimdiden çok teşekkür ediyorum Sevgiyle Kalın blissy

Uyumadan önce ilk 30 dakika ve uyandıktan sonraki ilk 30 dakika bilinçaltını kodlamak için en verimli zaman dilimidir. Ayrıca uyurken de dinleyebilirsiniz.
6 tane telkin fazla olmuş bence...

Sevgili Lusid telkinleri uyurken ve gün arasında dinliyorum . Günlük 8 - 10 saat arası değişiyor dinleme süresi . Kaç tane telkin dinlemeliyim sence ?

Telkinlerin hepsini birden listeye almak yerine en azından birer hafta arayla listene ekleyebilirsin.Ego Güven + Kendine Güven + Mutluluk 1 hafta sonra diğerlerini eklersen daha iyi olur.

Maxhealt Ertelemeyi Bırak Telkinine çok ihtiyacım var ders çalışmam gerekiyor ve ben sürekli yarın yarın diye erteliyorum sınavda yaklaştı .. Ertelemeyi Bırak Telkini kısa onuda eklersem nasıl olur ?

Sorun olacağını zannetmiyorum ekleyebilirsin ama etkilerini görme süreni uzatabilir diye düşünüyordum.İstersen mutluluk telkini yerine de onu koyabilirsin sonuçta mutluluk kaçmıyor ya:))Hem listende kısa olur.Mutluluk telkinini öylesine yazdım herhangi bir telkini ekleyebilirsin sadece aynı anda birçok telkini listene eklemek iyi olmuyor etkilerini göstermeleri daha uzun sürüyor o sebeple yoksa herhangi bir sakıncası yok.Ego + Kendine Güven + ertelemeyi bırak yaparsın en çok neye ihtiyacın varsa onu ekle listene ama mutluluk telkinini daha sonrada olsa listene eklemelisin çok güzel ve etkili bir telkin.Başarılar diliyorum.Saygılarımla.

Benim mutluluğuda çok ihtiyacım var mutlu olunca özgüvenim toparlınıyor :) ben napacam yaa xD amaa başta ego , kendine güven , mutluluk dinleyim Sevgili maxhealth :)

Benim mutluluğuda çok ihtiyacım var mutlu olunca özgüvenim toparlınıyor :) ben napacam yaa xD amaa başta ego , kendine güven , mutluluk dinleyim Sevgili maxhealth :)
İstersen ertelemeyi bırak telkinini de ekle bana göre mutluluk telkini diğer telkinlerin etkilerini daha hızlı göstermeye de yarıyor ama bu benim fikrim sadece forumda böyle bişey okumadım yanılıyorda olabilirim:) sevgi ve saygılar.

Yani 4 tane telkin mi ekleyim ... :) anlamadı ben xD

Bir sakıncası olmaz madem ki mutluluk sana da hepimize olduğu gibi lazım dinleyebilirsin.Ben senin yerinde olsaydım 4 telkini de dinlerdim demek istiyorum.Ders çalışırken telkin dinlemek etkilerini daha kısa sürede göstermelerine neden olacağını düşündüğüm için 4 telkinle bir zararını görmezsin.Dilerim en kısa sürede en iyi sonuçları alırsın ve forumda bizlerle de paylaşırsın.

Bir sakıncası olmaz madem ki mutluluk sana da hepimize olduğu gibi lazım dinleyebilirsin.Ben senin yerinde olsaydım 4 telkini de dinlerdim demek istiyorum.Ders çalışırken telkin dinlemek etkilerini daha kısa sürede göstermelerine neden olacağını düşündüğüm için 4 telkinle bir zararını görmezsin.Dilerim en kısa sürede en iyi sonuçları alırsın ve forumda bizlerle de paylaşırsın.
Teşekkürler Maxhealth. Kazanırsam paylaşmaktan çekinmem :)sapkal89

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri