telkin cd deki olumlamaları yapıyorum.

tuna123

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
parayla alınan telkinlerde sitede ürün açıklaması bölümünde telkin içeriği yazıyo . ben ordan bi 9 konunun olumlamalarını ses kaydı yaptım 7 dakikalık bişey. sizce doğrumu yapıyorum yani 9 tane konu üzerinde yapıyorum sonuçta ama cümleler okadar uzun değil sizinde bildiğiniz gibi kısa hepsi zaten 7dakika sürüyo . gün içinde dinliyorum akşam yatmadan önce dinliyorum . 5 gün oldu şuan her şey güzel gidiyo :) yaptığım olumlamalar http://www.hayatimdegisti.com/forum/ne-yapmali/623078-her-gun-bu-olumlamalari-yapiyorum.html bu konudakiler ve telkincd.com dan da alfa erkeği ve daha iddialı ol bunların olumlamalarını yapıyorum sizce faydası olurmu böyle toplu dinlememin yoksa 21 gün bi konuyu 21 gün bi konuyu böyle teker teker mi bitireyim

Bence sorun olmaz. Hem ben seni cidden taktir ettim. Hayata erken başladın. Hemen denemeye başladın, yol almaya başladın. Benden sana kocamannnn bir alkış956k25889superxy

Bence sorun olmaz. Hem ben seni cidden taktir ettim. Hayata erken başladın. Hemen denemeye başladın, yol almaya başladın. Benden sana kocamannnn bir alkış956k25889superxy

Teşekkür ederim sizinde tavsiyeleriniz ve yardımlarınız sayesinde başardım bunları :) sizi seviyorum gerçekten çok iyi birisiniz , tabiki nekadar teşekkür etsem azdır :)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri