Telefonla Çekirdek inanç tespiti

HomeLesS

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Bu akşam yaklaşık 2 saat önce Abdullah bey'le çekirdek inanç tespiti yaptık. Bütün gün endişeli bir şekilde nasıl olacak diye heyecanla bekliyordum. Yalaşık 50 - 55 dk sürdü. Gerçekten çok güzeldi. Bir kaç noktayı tespit etti. Erteleme, mükemmeliyetçilik gibi. Cd gelsin biran önce dinlemek istiyorum. Başlangıcı doğru yerde doğru kişide yaptığıma inanıyorum. Sık sık yazıp bu durumla ilgili bilgilendirmeye çalışacağım özellikle çekirdek inançla ilgili endişesi olanlar için. Çünkü hissettiğiniz endişe ben de de vardı. Ben başlangıç yaptım.
Herşey güzel olmaya başlıyor.blissy
Abdullah bey'in dediği gibi herşey mükemmel olmak zorunda değil ;)
t678

nasıl durumun şu anda?

neler var mesela çalışmanın içinde

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri