Aynaya bakarak buldum
Kendimi neyin mutlu ettigini ve ben sorunlarimi nasil cozecegim
Beden dili ile
Yani uzulunce ne yapsrim
anne sevgisi eksikligini buldum
Sizde beden dilini en cok yaptiginiz mimik hareket nedir bunlari cozerek bulabilirsiniz
Benim hareketim elimle yuzumu surmek anne eli sefkati anlaminda
Çekirdek inanç çalışması yaptırmaya karar vermiştim 5 ay önce..O ara öylesine bir yaşam kocuna da bilgi amaçlı mesaj yazdım.
Seçimimi yaşam kocundan yana kullandım.
Gerçekten çok faydalı oldu.Tam istediğim gibi arkadaş gibi görüşüyorduk..
Benim düşüncem; yaşam kocuyla çalışmak bana bir çok şey kattı ve zamanı geldiğinde hepsinin mevyelerini topladım..
Kısa süre önce yaşam kocuyla çalışmama gerek kalmadığını hissettim.Karar vermekte zorlanan ben..Bu konuda kararırımı çok kolay almıştım
Konuya dönecek olursak çekirdek inanc çalışmasına tekrar sıcak bakmaya başladım..
Kıpcakbeyi gelişmeleri çok anlaşılır ifade ediyorsun teşekkürler
Çekirdek inanç çalışması yaptırdım. Telkinleri düzenli olarak dinlemeye çalışıyorum, 2. tur bitti bana gönderilen kağıtta 4 tur olacağı söylenmişti. İlk izlenimler ben farkında değilim ama duruşum değişmiş. Beni gören bir kişi noldu sana böyle çökmüşsün hayırdır bir derdin bir sıkıntınmı var dedi. Yoo gayet iyiyim bir sıkıntım yok dedim, yok dedi bambaşka gördüm seni diye ısrarla söyledi. Olumlu anlamda bir gelişme görmediğim gibi içsel sıkıntılarım daha da arttı bunu hissedebiliyorum ama dışa vurduğunu dürüst bir kişiden öğrendim şahsen farkında değildim.
dinlemeye devam ediyorum, telefon açmadım ama mail gönderdim ona da cevap veren olmadı
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.