Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması

cd oncesi ve cd sonrası nıobeyı değerlendircek olsam? daha ıyı gıbıyım:) cok net anladıgım olaylar var...teşekkürler atakan bey-süracı tamamlamama az kaldı ama dewam etmek ıstıyorum sanırım zararı olmaz?

ben bir ara lustral kullanmıştım.. niobe.... telkinlerden sonra artık antidepresanlardan nefret ediyorum... senden rica etsem.. o resmi değiştireiblir misin... tabiii ki değiştirmemek en doğal tercihin..... bu arada yolun açık olsun.... umarım bomba gibi olursun.... telkinlerin insanlarda yaptığı etkileri dinlemek bile güzel ve ilham verici hatta cesaret verici... teşekkürler...

Sevgili Niobe,

Kesinlikle devam etmeni oneriyorum....

bu çalışmayı yaptım bildiğimi zannettiğim aslında hiç tahmin etmediğim sonuçlar çıktı 20 gündür adıma düzenlenen cd leri dinliyorum 23 adet şu anda net ve kesin sonuç beklemek biraz abes olur ama bendeki ilk ve en beğendiğim etkisi şu oldu BU KISMI MUTLAKA OKUYUN : ne gibi bir sorunum olursa olsun kafaya 5 dk dan fazla takamıyorum eskiden günlerce etkisinden çıkamazdım en sonunda da verem oldum ve 6 aydır tedavi görüyorum keşke 7-8 ay önce olsaydı bu tanışma
ben akrep burcuyum mistik olaylara çok meraklıyım ÇEKİRDEK İNANÇ TEMİZLİĞİ bana müthiş fantastik gizemli bir hazine keşif yolculuğuna çıkmışlık hissi veriyor :)) yani ben keyif alıyorum

Saatlerdir bu konuda yazılanları okuyorum ve ben de bir gazla Atakan Bey'den randevu aldım Pazar için. Bakalım neler olacak?derty Gelişmeleri paylaşacağımu859

Merhaba, Bende başından itibaren paylaşımları okudum.Yaptırmam gerektiği fikrine vardım.Bundan eminimki bir den fazla olumsuz çekirdek inancım çıkacak.Yaşadıklarımı sizinede paylaşacağım.Umarım böyle mutlu hoplaya zıplaya paylaşırım. blissy

Saatlerdir bu konuda yazılanları okuyorum ve ben de bir gazla Atakan Bey'den randevu aldım Pazar için. Bakalım neler olacak?derty Gelişmeleri paylaşacağımu859

görüşme yapmadan önce düşüncelerini ve sıkıntılarını bir yere not et heyacan verici bir deneyim olacak bazı konuları unutabilirsin :))

çok merak ettim çekirdek inancın ne olduğunu ve anadığım kadarıyla çok iyi bir teknik. umarım en kısa zamanda bende yaptırırım.çüünkü çok ihtiyacmın olduğunu hissediyorum

görüşme yapmadan önce düşüncelerini ve sıkıntılarını bir yere not et heyacan verici bir deneyim olacak bazı konuları unutabilirsin :))

Çok teşekkür ederim.actionsmile Başlamıştım zaten yavaş yavaş.İyice bir düşüneyim hemen aklına gelmiyor insanın dusun2

Selam.Ben de çekirdek inancımı bulmak için aradım abdullah beyi ve görüştük. Bir kısmı benim de bildiğim, az çok farkında olduğum bir kısmı da tahmin etmediğim yedi tane çekirdek inancım olduğu ortaya çıktı.CDlerim gelince aferin dedim kendime yedi tane çekirdek inanç, napmışsın kızım sen kendine böyle dedim. Dışardan bakıldığında da o kadar güçlü biriyim ki kimse yıkamaz beni ama içten öyle olmadığımı biliyordum ben. Her neyse bu gün 9. günümdeyim ve açıkçası çok fazla gelgitlerim var kendimi iyi hissetmiyorum sinirliyim kızgınım üzgünüm. ve diğerlerinin aksine eskiden olduğu gibi kesinlikle rüyalarımı hatırlamıyorum. Bilimsel gerçekliğini bilmesem hiç rüya görmüyorum ben diyeceğim. Ama şu bir gerçek farkındalıklarım arttı. Mesela çekirdek inançlarımla ilgili bir durum olduğunda hemen farkına varıyorum. İnançlarımdan biri kahraman- kurtarıcı rölü üstleniyor olmammış. Bu gün mesela kendimi '' oysaki ben ona çok şey verebilirdim, çok şey anlatabilir ve öğretebilirdim derken yakaladım. Ama tüm kkötü hislerime rağmen düzeleceğime dair inancım var yine de ve okuduğum kadarıyla zaten bunlar normal ama rüya meselesi anımı sıkıyor görmüyorum işte.Ayrıca şunu söylemeliyim ki Abdullah beyin tespitleri doğru. İlk bir kaç gün cidden iyi hissediyordum kendimi hatta atakan beye de yazmıştım ama sonra değiştim sanırım lanet bilinçaltım direnç gösteriyor. değişikliklerden biri de hayatımdan çıkarmak zorunda olduğum birini çıkardım ama yine de üzgünüm ve kızgınım. Ama umutluyum hayatım için bir yatırım yaptm ve karşılığını alaağım. herkesde işe yaradığna göre ben de de yarayaak biliyorum. Gelişmeleri yazarım tekrar.

cdlerimin dinleme süreçlerini tamamladım. bakıyorum niobeye? ewet mutlu...kndini ii hissediyor. ama daha farklı bşeyler olmalıydı....ben mi çok şey bekledim? bilmiyorum...

selam niobem. sorma istedim sana ne zaman bitti cd leri dinlemen ben ikinci on günlk sürenin beşinci günündeyim ve açıkçası sonuçla ilgili yazan çok kişi yok paylaşır mısın burada

slm nympa, bugun bitti son gunumdu...
nasıl gidiyor....ewt kımse sonuctan bahsetmıyor...?

arkadaşlar ben 4. 10 un 3. günündeyim zaman zaman bende de şüphe oluyor lambadan cin çıkmasını ve dileklerimi sormasını bekliyorum ama sadece mp3 teki su sesi var sanırım sorunlarımızı diş çektirmek gibi çekilince biten ağrılara benzetiyoruz ben 42 yaşında ve yıllardır sorunlarla boğuşuyorum 40 günde biteceğini zannetmiyorum kendi kendimize olumla da verilmedi bana çünkü 42 yaşında hadi ordan be diyorsun :) daha öncede bahsettim ilk etkisi sorunlara 5 dk zaman ayırıyorsun sonra boş ver diyorsun ben eskiden günlerce takardım başkada bir sorunum henüz çözülmedi lambadan değil ama mp3 ten cin çıkarıcam

şu anki hissiyatım bu telkinler ieş yaramayacak şeklinde. şu aşamadaki yüzleşmelere sıkıntılara hazırlıklıyım ve yaşıyorum ama sonunda işe yaraması şartıyla aksi halde şimdiki halimden hiç memnun değilim. canım sıkkın çok.

şu anki hissiyatım bu telkinler ieş yaramayacak şeklinde. şu aşamadaki yüzleşmelere sıkıntılara hazırlıklıyım ve yaşıyorum ama sonunda işe yaraması şartıyla aksi halde şimdiki halimden hiç memnun değilim. canım sıkkın çok.

Ona hissiyat değil de ego desek daha iyi olur zannımca..

çekirdek inanç.... cdlerimin dinleme sürelerini tamamladım....ve onları dinledigim süre içersinde iiyim.... onları dinlemedim mi dagınıgım... başarılı olmadı sanırım bende?

neyapmam gerek bilmiyorum????

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri