Tekrar mı tanışsak acaba

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

belginbesir

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
4
Herkese Tekrar Merhabalar;sevincli

Elbette tekrar tanışmaya gerek yok di mi sizleri unutmak ne mümkün....smileydance

Bir aydır Bursa'daydım ve ablamda ve malesef nette sürekli problem vardı sonunda kapattırmak zorunda kaldık ve ben malesef sizlerden uzak kaldımağla2

Ama telkinlerimi hiç aksatmadım.Burda olmak çok güzel, çok özledim valla herkesi956k Umarım beni unutmamışsınızdıry789

Tanışmaya gerek yok olur mu hiç:D. Biz yeniler var.. Selamlar...

Adaş hoşgeldin sevincli

Seni unutmak mümkün mü. Yok Cumartesi seni ararım yok Pazar ararım diyerek aramayan tek insan sensin beni. y789

Hoşgeldin evine canım.

adet yerini bulsun...sevincli tekrar hoşgeldin yanımıza belgincim...hiç unuturmuyuz seni...duymamış olayım..y789

Adaş hoşgeldin sevincli

Seni unutmak mümkün mü. Yok Cumartesi seni ararım yok Pazar ararım diyerek aramayan tek insan sensin beni. y789

Hoşgeldin evine canım.

Hoşbulduk canım adaşımsevincli. Cumartesi aramadım mı seni ben söyle bakiim? Hemde İstanbul'dan aramıştım seniağla2

O senin dediğin Cumartesi gerçekte arayacağın Cumartesi den 3 hafta sonraydı canım. toplantıdaydık o an açamadım, sonrasında arayamadım da biliyorsun sebebini öncesinden. Gitmeden ararım seni görüşürüz dedin, gidiş o gidiş.

Neyse alıştım ben dlckrn

belgin yeniden hoşgeldin..

O senin dediğin Cumartesi gerçekte arayacağın Cumartesi den 3 hafta sonraydı canım. toplantıdaydık o an açamadım, sonrasında arayamadım da biliyorsun sebebini öncesinden. Gitmeden ararım seni görüşürüz dedin, gidiş o gidiş.

Neyse alıştım ben dlckrn

Oy oyy oy ne güzelde kızarmış benim adaşımy789

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri