Tekrar eden olaylar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hts
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hts

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhaba hayatımda herşeyi tekrar tekrar yaşıyorum .artık bu tekrarlardan ve kısır döngüden sıkıldım. Hangi telkinleri önerirsiniz

Veremediğiniz dersleri bir kontrol edin.

Tekrar eden olaylar size iyileştirmeniz gereken olaylar olarak duşunun bu size şans olsun gecmisi af etme telkini ve niyet çalısması yapabilirsiniz

Sürekli yapılan gereksiz bir alışkanlığın bırakılmasıyla bu mümkün olacaktır

Aslında yaşanan bu olaylar travma tekrarı da olabilir.Bilinç altı bir travma yaşadığında ve bu travma bastırılıp tedavi edilmediğinde aynı olayın bir benzerini devamlı yaşatıp aslında sana sinyal gönderiyor beni düzelt diye.Bu nedenle travma tekrarı bile insanı korur diyorlar.

Önceden anlamamıştım ama can dostum /good will huntinh filminde terapistin bir cevabı vardı matematikçi aradaşına bu öküz tiplerde ne buluyor will deyince.İşte anlayamadığın şey bu o öküzler istediği anda ona dayak atabiliyorlar demişti.

Daha anlatırsam sürprizbozan olur.

Cem Keçe En iyi terapistim ben isimli kitabında çok güzel anlatıyor bunu.Terapsitim önermişti herkese öneririm bende.

para ve iş konusunda bende aynı tekrarları yaşıyorum..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri