tek soruluk kariyer testi

2-Agaca merdiven dayayip tirmandiysaniz;
Hedefe nasil ve ne yöntemlerle ulasacaginizi planlayabiliyorsunuz... Iyi bir halkla iliskiler muduru olursunuz...

tabiki cevap 2.hehe

mutsuzsam bir köpek bulup kedinin üstüne atarım yada direk kediye taş atarım. mutluysam kedi bulutlara değse bile ağaca çıkar indiririm

yanlız söyle bişi var köpegi salsan hiç inmez hazır yuksek yeri bulmus :)

salsam değil atsam. . atarım o da kedinin yanına bir dala tutunur kanımmca actionsmile

ağacın tepesine bi köpegi atabildiğine göre bayagı guclusun :)

babam askerliğini TOPÇU olarak yapmışş. . öğretti bikaç atıcılık numarası. . .

ii bakalım sende bize öğret de ort 40 45 kiloyu bilmem kac metrelik agaca fırlatmayı esyaları tasımak yerine fırlatalım kurtulalım tasınırken cektiğimiz azaptan :)

Böyle eğlenceli bir konu konuşulurken durup dururken ortamı germeye gerek yok...Sevgileractionsmile

bir gerginlik yok gayet eğleniyoruz biz :) yalnız kedimi kanısten korkar kanişmi kediden bilemicem :)

tabıkı gereklı tedbırı _yai merdıvenı:)_ yanıma alıpta cıkarım.. halkla ilişkiler...neden olmasın?insanlarla iletişim halinde olmayı seviyorum çünkü.

çok şaşırdım.. 1.si cvbım oldu.. o işi yapmak için elimden gelen herşeyi yapmaya çalışmışlığımı sanmıştım ama başarılı olamamıştım.. hayırlısı..

Bundan 7-8 sene önce kesinlikle 1 derdim.. 4-5 sene öncesi zamanlarımı düşündüğümde bu soruya cevabım 2 olurdu.. Şu sıralar ise 5 diyorum.. Büyük olasılıkla da 4-5 yıla kalmaz 4 diyeceğim :)

eğer ağaçtaki yavru kedi olursa genelde kendileri çok tatlı olur ama yetişkinler o kadar da tatlı değil. Onu indirmek için çeşitli yollar denerdim. merdiven dayamak ilk aklıma geliyor ama merdiveni nerden bulucam bir dişi kedi bulmaya kalksam sokak sokak dişi kedi kovalayana kadar ağaçtaki kedi çoktan kaçmış olurdu. En iyisi kasap'a gidip 250 gr. ciğer almak :D

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri