Tatyoresel Gaziantep'in Lezzetleri Antep Fıstığı

karmetta

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar güzel bir forum sitesi yeni gelmiş durumdayım. Dünya Gastronomi Kenti Gaziantep'te yaşadığım için çok şanslıyım diyebilirim. 316 çeşit yemeğimiz mevcut. Bu güzel lezeti doyası ile yaşıyorum. Ünversiteden mezun olduktan sonra İbni Haldun'un '' Coğrafya Kaderdir'' sözünü gıda olarak safdışı bırakmak adına https://www.tatyoresel.com/urunler/ana-citlak-antep-fistigi/ sitesini açtım. Antep Fıstığından biber salçasına kadar taze yeni mahsül ürünleri websitemde satışını yapmaktayım.

Sizlerden bu konuda dönütlerinizi çok merak etmekteyim neler eksik neler fazla, bu platformdaki eğitim CD'lerini araştırıyorum şuan. Ve yeni geldim. Hepinize tekrardan merhabalar :)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri