Tanışmaya geldim :)

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

cado_8

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Herkese merhaba,
Siteye henüz üye olmamışken baktımki epey vakit geçirmişim ve aradığım şeyleri bulmuşum ve tam gidiyordumki bir yazı gözüme çarptı sanırım şöyleydi "bi şekilde burdasın ve üye olup telkin cd lerini alabilirsin". Bu söz benim için "madem buraya kadar gelmişsin ehh bi çayımızı içmeden seni bırakmayız sıcaklığındaydı" :)

ve burada olmamın başka bi sebebi de son günlerde okuduğum "çekim yasası, the secret ve kuantum olumlama" kitaplarında bahsedilenlerden konuşabileceğim bi çevrenin varolduğuna inanmamdı. şimdi eğer bu bir tesadüf değilse "çekim yasası" işliyor...

tesadüf diye birini görmedimm, tanımıyorumm :) hoşgeldin arkadaşımm sevincli hep mutlu ol :)
bu daa, hoşgeldinn çayımızz :) akşam akşam kilo yapar ama boş da gitmez dimii :)
b-382994-%C3%A7ay_ve_simit.jpg

Bir şey söyleyeceğim ama komik olacak, başlık tesisatları yapmaya geldim gibi. Sevgili arkadaşımız aramıza katılman umarım sürekli olur. Ben de seninle arkadaş olmak istiyorum. Ne dersin?

çok teşekkür ederim hoşbuldukkk. (çay ve simit harika görünüyo nsmr :)

muraturkom aranıza katılmamın sürekli olacağından şüphe duyma çünkü zamanımın çoğunu internette geçirenlerdenim, "tanışmaya geldim" le tesisat yapma arasında bi bağ kurabilmene hayran kaldığımıda söylemeden geçemicem :)

Hoş Geldiniz
Mutlu Paylaşımlar Diliyorum
sapkal89

çok teşekkür ederim hoşbuldukkk. (çay ve simit harika görünüyo nsmr :)

muraturkom aranıza katılmamın sürekli olacağından şüphe duyma çünkü zamanımın çoğunu internette geçirenlerdenim, "tanışmaya geldim" le tesisat yapma arasında bi bağ kurabilmene hayran kaldığımıda söylemeden geçemicem :)
e e eee daha başka, Cadocuğum Bize kendinden bahsetmek istiyor musun? Merakta bırakma.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri