Tanisma

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Pelin74

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhaba ben Pelin cok degil 3-4 ay oncesinde bu site ile karsilastim, kisiye ozel cdlerinden kendimce deneme amacli satin aldim, acikcasi bilimsel anlamda da yabanci sitelere bakmaya calistim. Yarar saglamayi umuyorum. Simdilik benden bu kadar Sevgiler :)

Hoş geldiniz keyifli forumlar...

Hoş geldiniz keyifli forumlar...
Cok tesekkur ederim. Ogrenmek istedigim birsey var aslinda suanda icinde sucluluk, ego ve guven olmak uzere dinlemeye basladigim toplamda 7 adet konu var okudugum kadariyla 2. haftadan sonra suclulugu listeden cikarabiliyormusuz. bunun beraberinde onemlilik derecesine gore diger konulari eklemek mumkunmus. Benim suanda listemde 11 konu basligi ama 7 sini dinlemekteyim 2 haftaya yakin suredir. Kalan 4 u ilave edebilir miyim ve 21 gun dinleyip 1 hafta dinlenme yapip tekrar 21 gunluk periyotlarla bu 11 konuyu 3 ay tekrar etmem yeterli olur mu ?? Bu konuda oneri ve yardiminiza ihtiyacim var. simdiden tesekkur ederim. saygilarimla.

gördüyseniz fikirlerinizi öğrenebilirmiyiz. bnde almayı düşünüyorumda

iyi günler... siz fayda gördünüz mü geröçekten bu mp3 lerden. ? görduyseniz anlatın bizde alalım.

peki bi fayda gördünüz mü
merhaba, su an deneme asamasindayim diyebilirim..fazlasiyla sorgusal yaklasmaktayim hatta. yabanci sitelerde yaptigim arastirmalardan ve buldugum literaturlere dayanarak bazi bilgiler edindim ornegin bir yayinda plesabo etkisinden bile bahsediyordu. Ancak kendim deneyerek gormek istiyorum daha yolun basindayim. sizin boyle birseyi ne amacla ve ne kadar istediginizle bagimli o nedenle en iyi karari siz verebilirsiniz.belki biraz arastirma yapmak yararli olabilir ama insan psikolojisi biraz da buraya dogru cekiyor belki de ama yurt disinda yaygin ve uzun zamanlardan beri var oldugunu tespit ettim. bence paraniza kiyip kucuk bir deneme yapabilirsiniz ya da bedava linkler uzerinden deneyerek. sevgilerimle.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri