tanışma

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

yavrukartalcık

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
merhaba sevgili arkadaşlar. ben asu. ilk degerlendirmem şu ki burası tam aradıgım bir site956k burda olmaktan mutluyum. ben de kendi yolumda ki engellerimi aşmaya çalışıyorum.özellikle son 3 aydır. ama henüz bir başarı elde edemedim. ama dogru yolda oldugumu biliyorum. hayatımda öncelikle olmasını istedigim birkaç şey var. onlara ulaşmak,yaşamak için tümenerjimi kullanmayı seçtim. 1 ay önce reiki ile tanıştım. çalışmalarıma, bilginin de degerini bilerek okumaya, araştırmaya, anlamaya devam ediyorum. temel bilgilerim olmasına ragmen halen daha birkaç konudaki çekirdek inancımı degiştiremedim. işin özünü anlasamda,uygulamaya gelince çok zorlanıyorum. ama sizlerin yardımları sayesinde çok yakında bunu başarabilecegim umudu dogdu içime.

siteyi sık sık takip edip ,eski mesajlarınızıda okuyacagım büyük bir zevkle. görüşmek üzere. sevgiyle kalın.actionsmile

Merhaba yavrukartalcık actionsmile

Hoşgeldin yanımıza.

Çekirdek inancını bulmuş olman demek yolun yarısını kat ettin demek oluyor :) Diğer yarısında da hayatın seni doğrularla karşılaştırarak adımlarını güvenle atmanı sağlamasını dilerim.

Mutlu paylaşımlar.
Sevgiyle..

aramıza hoşgeldin asu
mutlu paylaşımlar.

tşk ederim sevgili moderatörüm,hoşbuldum gerçekten de956k
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.sevgilerimi yolluyorum. hepimizin yolları farklı olsada hepimiz aynı yere varacagız.sevgiye=cennete=tanrıya

hepsi bizim içimizde ve bir an gelecek kavuşacagız ONA.
belki yarın,belki yarında da yakın...

herkesin ,arzularına en kısa sürede ulaşması dilegim ile,herkese çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar dilerim.

Yanımıza hoşeldin yavrukartalcık,

Değişim ve farkındalıklarının artmasını diliyorum..

Mutlu paylaşımlar..actionsmile

Hoşgeldiniz.
Mutlu Paylaşımlar Diliyorum
sapkal89

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri