cunurlu ' Alıntı:merhabalar
yeni üye oldum tavsiyelerinizi bekliyorum
hpm2
lerzan ' Alıntı:kapris kapris kapris bahse girerim ki erkeksin (cuma gecesi evde gecer mi gecmemeli tabi ) ondan hem hIr cikartiyim hem de hosgeldin diyim dedimsumbul ' Alıntı:bende daha yeni geldim geleli bir hafta bile olmadi.ama kimse bana hosgeldin demedi
Bugle ' Alıntı:Hoşgeldiin Sümbüüül....Ah canııım alındın mı seeeen? kiss3
hayalayaz ' Alıntı:sumbulum hoşgeldin maaşallah her yerede imzanı atmışsımn aferin severim böyle aktif insanları..hep böyle devam et emi
hosbulduk hayal.tesekkur ederim
sumbul ' Alıntı:hayalayaz ' Alıntı:sumbulum hoşgeldin maaşallah her yerede imzanı atmışsımn aferin severim böyle aktif insanları..hep böyle devam et emi
hosbulduk hayal.tesekkur ederim
bir tesadufle giridm siteye gelis o gelis bir daha cikamadimki ustelik interneti actigimda tek acik sayfam burasi yeterli geliyor icinde bir suur bilgi var iyi arkadasliklar var sevdim yani
tekrara hosbulduk
ooo canımcım demezmiyiss hiçç hoş geldinnn sefalarr getirdinnnn sevinclisumbul ' Alıntı:bende daha yeni geldim geleli bir hafta bile olmadi.ama kimse bana hosgeldin demedi
Telkin metinleri hem ingilizce hem türkçe verilmiştir..Mp3 lerde ise içerik türkçe'dir...yeliz ' Alıntı:Herkese merhabalar,
ben de siteye taze üyelerdenim alk78
bir sorunla karşılaştım aslında o kadar yeniyim ki bu bir sorun mu onu bile bilemiorum b456 indirdiğim tüm telkinler ingilizce yani mantıken türkçe olması gerekmez mi?bana acilen yardım edecek bir üye varsa çok sevinirim çünkü derhal dinlemeye başlamak istiyorum. 128956 şimdiden teşekkürler smiliyface
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.