tanışma

cunurlu

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
merhabalar
yeni üye oldum tavsiyelerinizi bekliyorum

hpm2

Ynt: tanışma

Merhabalar aramıza hoşgeldin aklına takılan sormak istediğin bir şey olduğunda sorabilirsin senin de paylaşımlarını bekliyoruz sevgiler smiliyface

happy6 selam hoşgeldin,telkinleri düzenli olarak dinle ve de Çekim Yasası,The Secret bu kitapları okumadıysan oku,umarım tüm beklentilerini karşılarsın,sevgiler

cunurlu ' Alıntı:
merhabalar
yeni üye oldum tavsiyelerinizi bekliyorum

hpm2

sevincli bende sitenin cat56 hoş geldin coffe2

anacımm ne tavsiyesi bekliyorsun ki? 4897 telkinleri dinle yavaş yavaş başla ve yüregini aç...derinliklerinde ki saklı seni bırak açıga cıksın... bırak ki bu sen daha mutlu bir sen olabilesin tabii bence 44 bu arada hoş geldinn canımcım sevincli

hoşgeldin öğrenmek istediğin çoğu bildi sitemizde mevcut takıldığın yerde biz buradayız sevgiler blissy

cunurlu hoşgeldin seni tanıdıkça bol bol tavsiyelerde bulunuruz...hatta her konuda

bende daha yeni geldim geleli bir hafta bile olmadi.ama kimse bana hosgeldin demedi

Hoşgeldiin Sümbüüül....Ah canııım alındın mı seeeen? kiss3

lerzan ' Alıntı:
sumbul ' Alıntı:
bende daha yeni geldim geleli bir hafta bile olmadi.ama kimse bana hosgeldin demedi
kapris kapris kapris bahse girerim ki erkeksin (cuma gecesi evde gecer mi gecmemeli tabi ) ondan hem hIr cikartiyim hem de hosgeldin diyim dedim

canim profilime baksana erkekmiyim degilmiyim.ismimdendemi belli degil.neyse .olsun.ama bu kapris degildi.sadece tanismak icin yazmistim.karis yapmadim ki ama...

Bugle ' Alıntı:
Hoşgeldiin Sümbüüül....Ah canııım alındın mı seeeen? kiss3

hosbulduk bugle tesekkur ederim.geldigime ve herkesi tanidigima cok sevindim.bugun radyoyu bile dinledim.ben burda olucam artik.cunku dogruduzgun insanlar buldum icin mutluyum

sumbulum hoşgeldin maaşallah her yerede imzanı atmışsımn aferin severim böyle aktif insanları..hep böyle devam et emi

hayalayaz ' Alıntı:
sumbulum hoşgeldin maaşallah her yerede imzanı atmışsımn aferin severim böyle aktif insanları..hep böyle devam et emi

hosbulduk hayal.tesekkur ederim

sumbul ' Alıntı:
hayalayaz ' Alıntı:

hosbulduk hayal.tesekkur ederim

bir tesadufle giridm siteye gelis o gelis bir daha cikamadimki ustelik interneti actigimda tek acik sayfam burasi yeterli geliyor icinde bir suur bilgi var iyi arkadasliklar var sevdim yani

tekrara hosbulduk

Hoş geldin sümbül ben sitemizin cat56
nick sümbül avatar gül nerde bülbül blook

sumbul ' Alıntı:
ooo canımcım demezmiyiss hiçç hoş geldinnn sefalarr getirdinnnn sevincli

Herkese merhabalar,
ben de siteye taze üyelerdenim alk78

bir sorunla karşılaştım aslında o kadar yeniyim ki bu bir sorun mu onu bile bilemiorum b456 indirdiğim tüm telkinler ingilizce yani mantıken türkçe olması gerekmez mi?bana acilen yardım edecek bir üye varsa çok sevinirim çünkü derhal dinlemeye başlamak istiyorum. 128956 şimdiden teşekkürler smiliyface

yeliz ' Alıntı:
Herkese merhabalar,
ben de siteye taze üyelerdenim alk78

bir sorunla karşılaştım aslında o kadar yeniyim ki bu bir sorun mu onu bile bilemiorum b456 indirdiğim tüm telkinler ingilizce yani mantıken türkçe olması gerekmez mi?bana acilen yardım edecek bir üye varsa çok sevinirim çünkü derhal dinlemeye başlamak istiyorum. 128956 şimdiden teşekkürler smiliyface
Telkin metinleri hem ingilizce hem türkçe verilmiştir..Mp3 lerde ise içerik türkçe'dir...

Hoş geldin yeliz
ben sitemizin cat56

Yeliz aramıza hoşgeldin wave

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri