tanışırken gülmek isteyenler (mutlaka tıklayın)

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

deliyürek

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0

sayın forumdaşlar

herkez başından geçen trajikomik öykülerini yazsın
hem güler
hem daha iyi tanışmış oluruz
ilginizi ve desteginizi bekliyorum...

teşekkürler smil56 dunk56 khkh56

Ynt: tanışırken gülmek isteyenler (mutlaka tıklayın)

merhabalar deliyürek.. actionsmile
1zcmp6w.gif

yanımıza hoşgeldin.. s456

ufak bir hatırlatma yapmak istiyorum senin vesilen ile.. b456
mesajlaşırken smileyleri peş peşe 9-10 tane ekleyerek kullanmıyoruz.. utananadam

anlayışın için çok teşekkür ederim.. ttli3

tekrar hoşgeldin.. vien1

sevgiler..

sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi cat56 si blook

hoşgeldiniz deliyürek...merhabalar... thumbsanim vien1

29511634do7.gif
blissy blissy

vien1

deliyürek hg sitemize
bende sitenin modifmanyagı :D

vien1 deliyürek.

başlığı görünce ik mesajda bu kadar güleceğim aklıma gelmezdi.
çok saol cilgin897

Belirtmek isterimki bu siteyi uzun arastirmalardan sonra tesadüfen buldugum icin cok sansli oldugumu düsünüyorum ve sizin gibi insanlarla ayni forumu paylasmanin sevincini yasiyorum, uzun süredir bu siteye takilmadigim halde kendimi pozitif yönde gelistirdim ve hizla gelistiriyorum (sayenizde) onayi Telkinli müziklerin yararini fazlalikla görüyorum sürekli dinliyorum. Burdan emegi gecen herkese tesekkürümü borc bilirim nekadar daha fazlasini hakediyorlarsa'da... HOS BULDUM ve eminimki hep hos bulacagim ve kalacagim. Bundan sonra hep sizinleyim süpheniz olmasin blissy

Hersey gönlünüzce, gönlümüzce olsun

Sevgiler,Saygilar

art56art56 DELIYÜREK sapkal89

deliyürek aramıza hoşgeldin...
güzel paylaşımlarda görüşmek dileğiyle...
smiliyface hismiley

kiss3 hoşgeldin aramıza.. vien1

Hoş geldin mlk34
duygularını paylaşıyorum güzel paylaşımlar ve değişimler bekliyoruz smiliyface

Merhabaaa bende geldimmm art56art56 gulelim cosalim eglenelim.. Sonsuz dostluklar kurma dilegiylee kucak dolusu sevgiler.

(Ego: Erkek adam kucak sevgisi falan ne diyon olm)
(Ben: Tabiii hee ondan :P)

Iste size icsel bir konusma

hadi kalin saglicakla

Tekrar sevgi ve saygilarimla...

smil56 s45apk

valencia hoş geldin safalar getirdin..

size çok komik ve gerçek birr hikaye.2 arkdasımla gürültülü bir cafede oturmuş laflıyoruz.Arzu ve evren okuldan arkadaslarım ve yine okuldan ortak bir arkadasımız bahar hakkında konusuyoruz.neyse ben bişiyler bişiyler anlattım.Kimsenin duymaması gereken bir cümleyi kurarken masada(ortam yüksek sesli müzik ve kalabalığın sesleri yüzünden çok gürültülü) sesimi yüksek tuttum.Tam o cümleyi kurmaya başladım.
müzik bitti
herkes aynı anda sustu
büyük bir sessizlik
ve bomba !! bi baktım herkes bana bakıyo smiliyface duruma mı gülersin kullandığım kelimenin içeriğini mi düşünüp gülersin.2 dk boyunca güldük.İçeriğinden bahsetmedim yazıda. sadece o üç kişiye ve o anda cafede olup bizi duyan kalabalığa özel :))))
böyle anları filmlerde görürdüm hep. gerçekten de olabiliyomuş :)

hoŞbuLduuukk =)) actionsmile

deliyürek ' Alıntı:
Belirtmek isterimki bu siteyi uzun arastirmalardan sonra tesadüfen buldugum icin cok sansli oldugumu düsünüyorum ve sizin gibi insanlarla ayni forumu paylasmanin sevincini yasiyorum, uzun süredir bu siteye takilmadigim halde kendimi pozitif yönde gelistirdim ve hizla gelistiriyorum (sayenizde) onayi Telkinli müziklerin yararini fazlalikla görüyorum sürekli dinliyorum. Burdan emegi gecen herkese tesekkürümü borc bilirim nekadar daha fazlasini hakediyorlarsa'da... HOS BULDUM ve eminimki hep hos bulacagim ve kalacagim. Bundan sonra hep sizinleyim süpheniz olmasin blissy

Hersey gönlünüzce, gönlümüzce olsun

Sevgiler,Saygilar

art56art56 DELIYÜREK sapkal89

y789 vien1

valenncia ' Alıntı:
Merhabaaa bende geldimmm art56art56 gulelim cosalim eglenelim.. Sonsuz dostluklar kurma dilegiylee kucak dolusu sevgiler.

(Ego: Erkek adam kucak sevgisi falan ne diyon olm)
(Ben: Tabiii hee ondan :P)

Iste size icsel bir konusma

hadi kalin saglicakla

Tekrar sevgi ve saygilarimla...

vien1

hoşgelmişiniz ikinizde,

güzel payşaımlar,

güzel değişimler efenim... ttli3 hismiley

slm arkdslar bende yenıyım...kendıme ozguven eksıklıgımın oldgu soylendgınde kabullenmezdım hıcbır zaman ama en sonunda kendıme soyle bı baktıgımda artık bunu kabullenmemek yerıne bu sorunu asmam ıcın neler yapmalıyım dıye dusundum ve bu site bi anda cıkıverdı karsıma...bazen bır seye en cok ıhtıyacınız oldgunzda karsınıza cıkar benımkı de oyle bısey:)...basınıza her ne gelırse gelsın belkı bunlar sızın kendınızı gelıstırebılmenız ıcın bır fırsattır........

hoşgeldin..

merhabalar dusersemyanarim..
th_welcome-flower.jpg

yanımıza hoşgeldin.. actionsmile

en doğru yaklaşım açısıyla yaklaşmışsın ve çözümün bir parçası olmuşsun..

ego suçluluk erteleme telkinleri ile başla..
kendine güven i ekleyerek devam et..

kısa sürede harika sonuçlar alacaksındır.. super
değişim ve gelişim aşamalarından bizleri haberdar edersen seviniriz..

sevgiler..

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri