TANIŞALIM ARKADAŞLAR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dost78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR

hoşgeldin safalar getirdin elifçim smiliyface cilgin897

lalezar ' Alıntı:
Sevgili Barış için ben de dua ediyorum..gözlerinde tuba ağacı var onun..ruhunda cennet...
ya alkışlanmayı istemesi normal bence..yani o röportajda öyle demiş ya..taşkın bir ruh o...ruhunda sıradışılık var onun...
bu denli güzel yaratılmışsa bir varlık..asla silinemez varlık sahnesinden...öyle veya böyle...orda veya burda büyülemeye devam edecek...
Barışın durumundan kaynaklanan manevi atmosferi hissetmemek elde değil gerçekten, bende sevenlerin ağzından bunu yazıyorum bu da dua yerine geçer inşallah...
Dualar seninle kalk be artık barış
fenalaştı diller var Rabbe yakarış
dolu hep gözler sensiz hayat kış
sürmeli gözlerine yüreğimden Alkış
bedeli yok bu sevginin kalpte nakış
gülen yüzün solmasın yanımızda ol yaz kış
muhabbet müebbet olsun HAYYdi hayata yapış
niyazlarımız has dualarla aramıza karış...

bu şiiri kendin yazdın sanırım. ne kadar samimi ve içten...tebrik ederim. bu durumda bana yazdıklarına yürekten katıldığımı söylemekten başka bir şey düşmüyor

esmer ' Alıntı:
merhaba, benim adım elif 5-6 aydır bu siteyi takip ediyorum.kimya bölümü mezunuyum ,22 yaşındayım,istanbul doğumluyum
oooo hoşgeldinizefendimmm sefalar getirdiniz sevincli ya hani bir şarkı vardıya kemal sunal söylüyordu.. esmerim biçim biçim.....alem bana düşmandır esmer sevdiğim için loy hele loy loy loy kibar yarim esmerim loy.. wave ay nese ne alaka bilmem ama severim eski türk flimlerini du bi hababam izleyeyimde günün yorgunluğunu kahkahalarla atayım...

ya yolladıktan sonra aklıma geldi.(msjdaki yazdığım şarkı ile ilgili degil) ya esmer nie 5-6 ay bekledin gelmek için? dusun 44

kardeşim ben esmerleri severim..çocuk sarışın doğdu diye hastaneyi ayağa kaldırmıştım..bana alman çocuu kakaladınız diye..ben esmer çocuk olsun diye esmer adam aldım..çocuk renkli gözlü sarışın geldi..neyse elif ben sana esmer dicem olurmu nedenini açıkladım zaten hoşgeldin safalar getirdin..

hayalayaz ' Alıntı:
kardeşim ben esmerleri severim..çocuk sarışın doğdu diye hastaneyi ayağa kaldırmıştım..bana alman çocuu kakaladınız diye..ben esmer çocuk olsun diye esmer adam aldım..çocuk renkli gözlü sarışın geldi.
khkh56 khkh56 alemsin ya

hayal ablacım sana neden bu kadar ısındığıma bir kanıt daha : ben de esmer manyağı bir insanım. bana çıkma teklif eden ya da arkadaşlarımın bana ayarlamaya çalıştıkları kişiler sarışınsa sırf bu yüzden geri çevirdim hep(bu yüzden de 2 senedir sevgilim yok utananadam ) çok korkuyorum sonunda bir sarışına aşık olucam diyee

FATMA BAKIRCI ' Alıntı:
hayal ablacım sana neden bu kadar ısındığıma bir kanıt daha : ben de esmer manyağı bir insanım. bana çıkma teklif eden ya da arkadaşlarımın bana ayarlamaya çalıştıkları kişiler sarışınsa sırf bu yüzden geri çevirdim hep(bu yüzden de 2 senedir sevgilim yok utananadam ) çok korkuyorum sonunda bir sarışına aşık olucam diyee
e müstahaktır size yaaa ol sarışının birine aşık da gör sen smil56 olurmu öyle seyy esmeri sarışını hepsi bizim için f678h olmas bak allahın gücüne gider sonra öyle demeyinn sevincli

ya emelcim haklısın tabi bazen diyorum kendi kendime: sarışını esmeri mi var hepimizin yaratıcısı bir günaha giriyorum diye ama yine de esmer sevdamdan vazgeçemiyorum bir türlü. esmer olmasa da saçı gözü kara olsun en azından hele kaşı gözü kara olanlar... ah ah... ağla

yani tam kara kaşlıların kara gözlülerin bol olduğu bi ülkede yaşıyosun. gönlünce birini bulursun inşallah.

FATMA BAKIRCI ' Alıntı:
ya emelcim haklısın tabi bazen diyorum kendi kendime: sarışını esmeri mi var hepimizin yaratıcısı bir günaha giriyorum diye ama yine de esmer sevdamdan vazgeçemiyorum bir türlü. esmer olmasa da saçı gözü kara olsun en azından hele kaşı gözü kara olanlar... ah ah... ağla

Ay sizler harika yaşayın y789 valla hiç takıntım olmadı bu konuda ama derdiniz bu olsun khkh56

YA HAKLISIN BERKEBERK DE BULAMIYORUM İŞTE 2 SENEDİR YALNIZ TAKILIYORUM AMA İNŞALLAH SENİN DUAN TUTAR DA NASİPLENİRİM ÇOK SAĞOL:) BU ARADA HAKLISIN BURCU TEK DERDİMİZ BU OLSUN DİMİ:) ALLAH BÜYÜK DERT VERMESİN HİÇBİRİMİZE 128956

kara kaslı kara gozlu , insan ,kendınle barısık ve sana gercek degerını verebılecek bırı olsun ınsallah f678h s456

FATMA BAKIRCI ' Alıntı:
bence bır fark yok sarısını esmerı anlasabılmek daha onemlı su anda 3 talıbım var bırı turuncu bırı kumral bırı sarısın
ama secım yapamıyorum agl34

aman ne sarışını ne esmeri. önce insan olmalı, sana değer vermeli. Allah a şükür benim de tam da söylediğim özelliklere uyan istediğim gibi bir kişi ile istediğim şekilde devam eden bir ilişkim var.
Allah hepinize bu mutluluğu verir inş benimki ni de hiç bozmaz.
laf açılmışken söyledim bunları ama asıl konuyla da ilgili bişeyler söyleyeyim.
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgelin.

bencede sarisinin esmerin onemi yok en guzeli ahlaki en iyi olani guzelde olsa cirkinde olsa birlikteligi saglayan anlayistir hismiley

arkadaşlar çok sağolun hepiniz iyi dilekleriniz için. ilişkisi olan herkesin mutluluğunu daim etsin Allah. olmayanlara da gönlüne göre hayırlı insanlar nasip etsin (aminnnn 128956 ) smiliyface

yüzümü güldürdünüz..allah başka dert vermesin..bunuda dertten saydık ya helal olsun bize..çocuklar aman diyeyim...daha yeni bir gelin aldık..sadece eşin iyi olması yetmiyor..allah sizleri, hem kendisi hemde soyu sopu iyi olanlarla karşılaştırsın...beni fena tırsıttılar..evlenme dediğim zaman cengaver gibiydim...şimdi eh hayırlısıyla inşallah derken sesim fısıltıyla çıkıyor..oğlum pek bi memnun kıs kıs gülüyor köftehor..hayatında ilk defa korktuğumu gördü..

amin hayal ablacım inşallah Allah senin de gönlüne göre versin her şeyi burdaki tüm arkadaşlarımın da:)

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri