TANIŞALIM ARKADAŞLAR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dost78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
merhaba ben de hoşbuldum

smil56
selam

bu site harika iki iki gündür sürekli burdayım,tabii işten arta kalan vakitlerde,sizden bir konuda ricam olacak,forumlarda the secret isimli filmden bahsediliyor,ben adana dayım ve aramadığım yer kalmadı nerdeyse ama bulamadım,film vizyona girmemiş ve dvd si yok ,sizler izlediyseniz ya da bilginiz varsa,dvd ye nerden nasıl ulaşabilirim,yardımcı olursanız çok sevinirim,teşekkürler.

Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR

Merhaba
Hoşgeldiniz..
Secret filmini internetten indirebilirsiniz.Bunun için iki link var..
Bir tanesi 80 mn civari kalite olarak biraz düşük ancak izlenilebilir.Diğeri 400 mb civari parca parca dosyalar..

Secret filminin sıkıstirlmis 78 mb versiyonu icin
The Secret Filmi Çekim gücünü anlatıyor.Bu filmi mutlaka duymuşsunuzdur.Bilmeyenler için aşağıda ilgili film hakkında bir kaç makale var..
Kota sorunu olanlar yada bir filmi indirmek icin 4-5 saat bekleyemem diyenler için film rar formatinda sıkıstırıldı ve tamami sadece 78 mb'a indirildi.Görüntü kalitesi de dvd kadar olmasada oldukça iyi.

Dosyayi indirdikten sonra üzerine gelip maus ile sağa tiklayip dosyayi çıkart demeniz yeterli..Sifresi belirtilmistir.
Eğer bilgisayarinizda sıkıstırlmıs dosyalari acmaya yarayan winrar programi yoksa o programi da buradan indirip tek tiklama ile kurabilirsiniz.

http://www.inndir.com/inndir.php?id=4089

Dosya indirme linki
http://rapidshare.com/files/31809856/Secret.rar.html

WinRar Sifresi: www.hayatimdegisti.com
Dosya Boyutu:78 mb

Eger benim vaktim ve kotam var 400 mb indireyim derseniz bu linki kullaniniz
THE SECRET filmini netten izlemek istemezseniz, ya da bu film benim arşivimde bulunsun derseniz ki bence bu film buna değer, aşağıdaki çalışır haldeki linklerden filmi download edebilirsiniz.
Uyumlu altyazı dosyası da içindedir.

http://rapidshare.com/files/19683157/The.Secret.2006.part1.rar
http://rapidshare.com/files/19692720/The.Secret.2006.part2.rar
http://rapidshare.com/files/19838206/The.Secret.2006.part3.rar
http://rapidshare.com/files/19849881/The.Secret.2006.part4.rar
http://rapidshare.com/files/19855704/The.Secret.2006.part5.rar
[/quote]

hani gercekten size birsey katacagina ya da kattigina inandiginiz bir bilinmeyen ardindaki sir aralandiginda, ardindaki gercege tamamen nufuz ettiginizde su sozcukle ifade bulur memnuniyetiniz. ' himmmmm' .. lerzann '''himmmmm''' :) tesekkurler.. esen kaliniz..

oelma22 aramıza hoşgeldin 956k gokmen buradasın ve eminim zamanlaman harika kasma kendini wave

merhaba ben özlem,özel bir şirkette müşteri temsilcisiyim,adana'da yaşıyorum,yaklaşık bir haftadı sitenizden haberdarım ve tüm sevdiklerime öneriyorum,telkinleri ego ve suçluluk düzenli dinliyorum,umarım etkisini görür ve sizlerle paylaşırım.Atakan Bey'e çok teşekkürler. 956k

selamlar t678
Ben Derya. ODTU ingilizce öğretmenliğinde son sınıf öğrencisiyim. siteyle dayımın oğlu aracılığı ile tanışmıştım ve çok etkilenmiştim. 1 buçuk aydır siteye üyeyim ve 1 buçuk aydır telkinleri her gün her fırsatta dinlemeye çalışıyorum. değişimlerimi de burda günlüğümde paylaşıyorum zaman zaman. super
bu sitenin her köşesini okumak istiyorum ama çoğu zaman vakit bulamıyorum. her fırsatta gelip okumaya cevaplamaya çalışıyorum ama yetiştiremiyorum 4897 hatta bu başlığıda şimdi farkettim. değerli üyeleri tanımayı çok istiyordum bu başlıkta bazıları hakkında bilgi edindim. clapping
bu arada ben de secret filmini seyretmeyi çok istiyordum ama bulamamıştım. sevgili Atakan bey filminde linkini paylaşmış ona da çok sevindim. şimdi indirip onu da seyredeceğim. sevincli
herşey için tekrar ve tekrar teşşekkürler. 25889
yeni gelen üyelerimiz ise sefa geldiler hoş geldiler. sapkal89

sabahtan beri indiremedim the secreti bi yaa 88a
yüzde seksenlere kadar iniyo sonra internet kesiliveriyo sinir oldum uffffffff
bi indirebilseydim wave

Deria merhaba
bende hafta sonu filmleri izleyeceğim

oelma22 Deria hoşgeldiniz arkadaşlar sizleri aramızda görmek güzel 44

tşkler emel
gerçi ben bi buçuk aydır buralardayım :)
yaa atakan bey in gönderdiği filmi nihayet indirdim. internet çok yavaş ve iki saat beklememe rağmen indirdim
şifresinin girip dosyaya çıkarttım
ama çalışmadıııı çalışmıyorrrrr 88a
nerde hata yaptım ben. bana biri yardımcı olabilir mi? 88a

Hangisini indirdin bizde ofise birazdan indireceğim ben evden seyredebiliyorum aslında ama bir hata olmuştur sanırım

atakan beyin verdiği
rapidshare de sıkıştırılmış 76 mb lık the secret filmini indirmiştim ama çalıştıramadım.
şifresini girip dosyayada çıkarrtım ama o noktadan sonra açılmadı işte. acaba gerekli program mı yüklü değil. winamp ve windows media player var ama bilmiyorum artık neden. ya da benden mi kaynaklandı. ama herşey normal seyrinde gitmişti.

MRB ÖZLEM,BOŞUNA ARAMA HENÜZ GELMEDİ TÜRKİYE YE VE HİÇ BİR SİTEDEN İNDİRİLEMİYOR...

Deria ' Alıntı:
atakan beyin verdiği
rapidshare de sıkıştırılmış 76 mb lık the secret filmini indirmiştim ama çalıştıramadım.
şifresini girip dosyayada çıkarrtım ama o noktadan sonra açılmadı işte. acaba gerekli program mı yüklü değil. winamp ve windows media player var ama bilmiyorum artık neden. ya da benden mi kaynaklandı. ama herşey normal seyrinde gitmişti.

Bu sekilde indirip filmi sonuna kadar izleyenler olabldiği gibi sizin gibi sorunla karsilasanlar oldu.Bunun nedeni pc nizde ki flash programinin eski sürüm olmasi olabilir..

Birde bu linkten izleyin diye bir dosya varya...Rar formatli klasoru actiginizda icinde gorurusunuz.Ona tikladiginizda güvenlik ayarlari uyarisi cikar...Onu onaylamaniz gerekiyor...İzin ver seçeneğini seçmelisiniz.

hımm anladım
ben de öyle yapmamıştım işte.
o yere tıkladım bir yerden açıldı film ama sanki bilgisyarda kayıtlı dosyadan değilde interneten gibi anlamadım neyse sonuçta izleyebilcem
tşkler.
kolay gelsin

evet burcu şu an izleyebiliyorum.
Atakan bey in dediği şeyi yapınca açıldı dosya.
hatta şimdi onu izliyorum.
çok güzel ;)

Çok sevindim bende izleyemediğim diğer filmleri izleyeceğim

Merhabalar bende bu siteyi yaklaşık 1 ay önce keşfettim thumbsanim
Secret filimini indirdim fakat şifreyi bulamıyorum yardımcı olabilirmisiniz? 88a

smil56

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri