Kötü birşey değil o. Ne güzel el önemlidir. Temiz olmalı...blissyben de ellerimi çok yıkıyorum![]()
Bak ben Hz.Mevlana'nın bu sözünü çok seviyorum: ''Suskunluğum Asaletimdendir. Her Lafa verecek cevabım var,Lakin Bir Lafa Bakarım Lafmı diye ,Bir de Lafı söyleyene Bakarım Adam mı diye." Bu felsefeyi benimsersen takılmayacak insanları takmamaya başlarsın...benim en büyük sorunum başka insanları takmak...sorunları büyütmek...
Rica ederim tatlım...actionsmileçok güzelmiş maviş teşekkür ederim...
maviş cadı bu söz harikaymış. çok beğendim bunu aklımın bir köşesinde tutacam.Bak ben Hz.Mevlana'nın bu sözünü çok seviyorum: ''Suskunluğum Asaletimdendir. Her Lafa verecek cevabım var,Lakin Bir Lafa Bakarım Lafmı diye ,Bir de Lafı söyleyene Bakarım Adam mı diye." Bu felsefeyi benimsersen takılmayacak insanları takmamaya başlarsın...
Düzgün yazmaya karşı takıntım var. İmla hatası gördüğüm yerde düzeltmezsem deli olurum. Oradan buradan bulduğum yazıları word'e aktarırken illa da kırmızı ya da yeşil uyarı veren yer kalmayacak.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.