A
Akulina
Guest
Ynt: Sycorox'un Günlüğü
Teşekkür ederim arkadaşlar...
Nemesis;bende bazen korkuyorum bu durumdan ötürü...Büyük ihtimalle oda korkuyo...Garip bir durum gerçenten çok karışık...
disik;senin hikayen gibi olurmu bilemem,olsa keşke...
Yeşillim2005;ya ne güzel çok mutlu oldum adına...benimde çevremde böyle çok örnek var...
Karışığım ama...Çok garip bir ilişkimiz var onla...İlişki bile denmez heralde
,beni geçen çok kızdırdı,saçma bir laf etti,kafamı karıştırdı cidden anlamadım,ne demek istediğini...Şimdi halen çok ilgili...Hayatımla ilgili en küçük detayı bile atlamıyor,düşünsenize bana kafa yoruyor...Ve bunu göstermemek için hem baya bir çaba harcıyor,hemde belli eder gibi bir tavır içinde...Ve haliyle karışıyorum...
Ben gene her zamanki gibi aynıyım,ona tavır bile yapmıyorum...Öyle değişiklik yok...Çok ilgilide değilim...Sadece boş boş konular ve konuşmalar geçiyor aramızda...Bunu seviyorum o ayrı bişey...
Olumlamalar yapmak istiyorum,nerden başlasam diye kalıyorum...
Teşekkür ederim arkadaşlar...
Nemesis;bende bazen korkuyorum bu durumdan ötürü...Büyük ihtimalle oda korkuyo...Garip bir durum gerçenten çok karışık...
disik;senin hikayen gibi olurmu bilemem,olsa keşke...
Yeşillim2005;ya ne güzel çok mutlu oldum adına...benimde çevremde böyle çok örnek var...
Karışığım ama...Çok garip bir ilişkimiz var onla...İlişki bile denmez heralde
Ben gene her zamanki gibi aynıyım,ona tavır bile yapmıyorum...Öyle değişiklik yok...Çok ilgilide değilim...Sadece boş boş konular ve konuşmalar geçiyor aramızda...Bunu seviyorum o ayrı bişey...
Olumlamalar yapmak istiyorum,nerden başlasam diye kalıyorum...