suzzy'nin günlüğü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan suzzy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: suzzy'nin günlüğü

merhaba suzzy içinden geçen her güzel şey senin en yüksek iyiliğin için olsun.

karalevaya ' Alıntı:
merhaba suzzy içinden geçen her güzel şey senin en yüksek iyiliğin için olsun.

günlüğüme hoş geldiniz... kiss3
çok teşekkür edrim temenniniz için...çok sevindim...ne kadar içten ne kadar samimisiniz... tender45
aynı samimi ve içten dileklerimi bende sizin için diliyorum... ark5

yolunuz sevgi ve ışıkla aydınlansın....sevgiler.. hismiley

blume_wunderschoen1.gif

merhaba suzzy nasılsın bu aralar kendimle o kadar meşgulim ki kimseyi takip edemiyorum zamanım olmuyor kendine iyi bak seni ve kızını öpüyorum

Asalett ' Alıntı:
merhaba suzzy nasılsın bu aralar kendimle o kadar meşgulim ki kimseyi takip edemiyorum zamanım olmuyor kendine iyi bak seni ve kızını öpüyorum

asaletcim canım...sağol bitanem...bende yoğun bir dönemdeyim...akşamları fırsat olmuyor... utananadam gündüzde gelen gidenden fırsat bulamıyom...yani anlıyacağınız bu aralar pek aktif olamıyom.. blook

tekrar sağol gülüm..bizde seni öpüyoruz.. kiss3

suzzy şuan eminim çok iyisinizdir. Uzun zamandır bişey yazmamışınız. Sizin güzel haberlerini bekliyoruz. Hayat çok güzel kötü olanda bile vardır bir güzellik. Her zaman güneş gibi ol. Ben bir idolum var hacı yatmaz her zaman her durumda ayakta. Kesinlikle düşmüyor. Süper bişey ...

umelıha ' Alıntı:
suzzy şuan eminim çok iyisinizdir. Uzun zamandır bişey yazmamışınız. Sizin güzel haberlerini bekliyoruz. Hayat çok güzel kötü olanda bile vardır bir güzellik. Her zaman güneş gibi ol. Ben bir idolum var hacı yatmaz her zaman her durumda ayakta. Kesinlikle düşmüyor. Süper bişey ...

merhabalar..günlüğüme hoşgeldiniz...ewet bu aralar günlüğümü ihmal etmişim gerçekten... b456

şükürler olsun ki çok iyiyim... blissy en son istanbul buluşması yapıp çok sevgili arkadaşlarımla tanışmış olmanın mutluluğu içerisindeyim...huşuu içerisindeyim...ve hala kendimi toparlıyamadım...çok ama çok mutluyum...ilginiz için teşekkür ederim... thumbsanim

bu arada hacı yatmaz olayı süpper...ne yaparsan yap düşmüyor... super

hoşgeldin günlüğüne suzzy iyi olmana sevindim hep iyi ol ailenle sevdiklerinle mutlu ol hismiley

Asalett ' Alıntı:
hoşgeldin günlüğüne suzzy iyi olmana sevindim hep iyi ol ailenle sevdiklerinle mutlu ol  hismiley

teşekkür ederim tatlışım...senin içinde aynı dileklerde bulunuyor artık günlüğümü güzel bir sözle süslüyorum... thumbsanim

bütün ışık dostlarıma...sevgilerle... ttli3

dostluk004po5.jpg

Suzzy'cim canım benim nerelerdesin sen?Ben mi göremiyorum sen mi yoğun olduğun için yazmıyorsun?Özletme kendini fazla yokluğun çok belli oluyor?Seni kocaman kiss3

duru79 ' Alıntı:
Suzzy'cim canım benim nerelerdesin sen?Ben mi göremiyorum sen mi yoğun olduğun için yazmıyorsun?Özletme kendini fazla yokluğun çok belli oluyor?Seni kocaman kiss3

burdayım şekerim.. blissy sizleri takip ediyorum...güzel haberlerinizi yaşadığınız deneyimleri okuyorum... tender45 arada bir de bir şeyler yazıyorum....bu aralar birazda rehavetteyim.. uykulusmile

canım benim bende seni öpüyorum... kiss3

çok güzel bir nikahtan yeni geldik...eşimin halasının kızı evlendi...maaşallah su gibi güzel bir kız... mlk34 yemyeşil gözler sapsarı saçlar...zaten güzeldi gelinliklerle daha bir güzel olmuş...çok hüzünlendim... emb23

darısı bütün bekarlarımıza diyorrum... tender45

az önce nikahtan dönerken apartmanda merdivenlerden çıkarken karşı komşumuzun kapısı açık ve kapının önünde bir sürü torbalar vardı...biz herhalde tatile falan gidiyorlar dedik...boşanmışlar eşyaları boşaltıyorlarmış...daha geçen sene evlenmişlerdi...çok üzüldüm...bir yandan mutlu bir evlilik başlangıcı diğer yanda dağılan bir yuva...ikisi aynı anda olunca biraz başımı ağrıttı... sad456

İşte hayat.Ne tezatlıklar var insan şaşırıyor.
Ablacım akrabınızın mutluluğunu Allah daim etsin.Diğerine sadece kısmet diyebiliyorum.Hep mutluluk olsun istiyoruz ama bazen mutluluğun yolu hüzünden geçiyor.

suzzy bu duandan payıma düşeni alıyorum hehehe kiss3

suzzy ' Alıntı:
darısı bütün bekarlarımıza diyorrum... tender45

bu gün çok sevdiğim ve uzun zamandır göremediğim büyük dayımın vefat haberini verdiler iş yerinde.... emb23

böyle ani ve acı haberler çok yıpratıcı oluyor... agl34 şu an elimden hiç bir şey gelmiyor burdan içim acıyarak dua ediyorum...onlara ulaşamıyorum...annem babam ve teyzemler apar topar yola çıktılar...biz izmirdeyiz onlar mersinde...

bu haber bize ulaştığında annemin evinde tatlı bir telaşla tadilat yapılıyordu...yakın zamanda size hayırlı haberlerde vericem inşallah... sad456

tabi içim acıyarak o tadilatın takibini yapmak bana kaldı...annemin yokluğunda evi toparlamam lazım...

ama içim acıyor... 88a

canım dayıcım sevgi dolu dayıcım ruhun şaad olsun...yerin cennet olsun...seni hiç unutmiycam... mlk34

Başın Sağolsun suzzy. blook

Allah sizlere uzun ömür ve sabır versin. ark5

Mekanı cennet olsun. rt67

çok üzüldüm suzzy sad456 mekanı cennet olsun kalanlara da sabırlar diliyorum. ne kadar zor olsa da hayatın gerçekleri bunlar.. Allah yakınımızdaki sevdiklerimize uzun ömürler versin 96

Çok üzüldüm kardeşim.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Lütfen üzülme eminim oda sizin üzülmenizi istemiyordur.Bier yerlerden sizi seyredip "Benim için üzülmeyin ben esas vatanıma döndüm.Burda tüm eski dostlarım kaybettiklerim burada.Ve en önemliside yaradanıma kavuştum." diyordur.sizin üzülmenizi ağlamanızı istemiyordur.İnşallah şuanda en güzel cennetlerde dolaşıyordur özgürce

Canım benim başın sağolsun.Allah taksiratını affetsin.Size uzun ömürler versin bitanem.

mehmet'cim....sanemcecim....cedrus'cum....redfloverscim...hepiniz sağolun...doslar sağolsun... sad456

şu an kendimi nereye atıcağımı bilemiyorum... emb23 elden bişey gelmeden beklemek onların yanında olamamak beni çok üzüyor...

iyi ki dostlarım arkadaşlarım var...iyiki sizler varsınız...tekrar teşekkür ederim hepinize...

rabbimin sevdiği kuluymuş...3 aylarda vefat etti dayıcım...mekanı cennet olsun... mlk34

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri