suzzy'nin günlüğü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan suzzy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: suzzy'nin günlüğü

selam arkadaşlar bu gün benim için önemli bişi oldu .kendimi tanıyamıyorum artık daha önce hiç böyle davranmazdım.bu gün günümüz vardı oradaki arkadaşlardan biriyle oldukça kırgındım.hep kaçıyordum karşılaşmamak için çünkü çok sinir oluyordum aklıma o geldiğinde ama bu gün güne gittim ve o geldi ve ben hiç bişi yokmuş gibihoşladım onu ve hatır sordum hiç sinirlenmedim kalbim çarpardı aklıma gelince ama bugün hiç öyle bişi olmadıııı ben artık ilerliyorum galiba ne dersiniz s456 s456 s456 s456 s456 bazı duygularımı yeniyormuyum ne dersiniz??? cilgin897 cilgin897 cilgin897 cilgin897 ve imgelemelerle birçok şeyin daha çok farkına varıyorum istediğim bazı şeylerde deniyorum ve sonuç istediğim gibi s456 s456 s456 s456 s456 s456 s456 olumsuzluğu aklıma hiç getirmemeye çalışıyorum ve sonuçlar iyi gidiyor (yorum yazarsanız sevinirim).

çok güzel haber bunlar inşallah devamı gelir ve senden duyarız. mutluluk verci s456

serpilcim güzel gelişmeler bunlar...insan yaşayınca daha bir güven kazanıyor canım.. utananadam

merak etme sen... blissy sadece kendine güven...her şey sırasıyla çıkacaktır karşına...  956k

öptüm senide tatlı kızınıda...sevgiler.. ttli3

anneler gününüz kutlu olsun
saygılı sevgiler kiss3 kiss3 kiss3

canım benim ecemcim sağol... ttli3

çok güzel bir anneler günü geçirdim kızım sayesinde...cumartesi günü iş çıkışı eve geldiğimde hararettli bir şekilde hediyesini paketlerken buldum kızımı....hatta kendini o kadar kaptırmış ki anne bi gelip bana yardım etsene falan dedi...çok güldük....

okulda kendi yaptığı tebrik kartını ve öğretmenine yazdırdığı şiirini paketliyordu...açınca çok duygulandım...bu sabah annemleride alıp izmirimizin meşhur çiçekli köyüne kahvaltıya gittik hep beraber...çok kalabalıktı...

çok şükürler olsun   rt67 kahvaltı edebildik... girlhaha (evde kahvaltının suyu çıkmıştı...eee bizde biraz kaşındık...) 

sonra bizim bebeği lunaparka götürdük...(sayesinde bizde çocuklaştık...bir ara onu unuttuk eşimle biz o oyuncaktan ötekine biner olduk...kızım durmuş şaşkın bize bakıyordu...) utananadam

sonra homerosta bi çay içelim dedik...ama homerosu bulamadık... sevincli

eve kendimizi zor attık...perişanız... terli345 ama çok komik ve eğlenceliydi...selim...benim ortancayla gittikmi bir yerlere kendimizden geçiyoz... aa34

harika bir anneler günü geçirdim...eşime ve kızıma çok teşekkür ediyorum... mlk34 ve bütün annelerimizin anne adaylarımızın anneler gününü tekrar kutluyorum... tender45

sevgiler... blissy

Suzzy'cim anneler günün kutlu olsun canım. Ne güzel anlatmışsın bugün yaşadıklarının benim melekler henüz bi haberler anneler gününden ama onların varlığı ve beni anne yapmaları bile yeter.

Seni ve kızını kocaman öpüyoruz...... kiss3 kiss3 kiss3

meraba suzzy seninde anneler günün kutlu olsun.

kutalmisoğlu'cum sağol...defduru'cum sende sağol canım...onlar yetişiyor merak etme zamanı gelince her şeyi öyle bir öğreniyorlar ki şaşıp kalıyorsun.. girlhaha

dün akşam kızım selenayı izlerken odasında bende salonda televizyon açık ama bilgisayardayım...sadece sesini dinliyom selenanın... tender45

dizideki küçük kız nazlı filmin sonunda mesaj veriyor...arkadaşlar şimdi gidip annenizin yanağından iki kere öpün bir benim için birde kendiniz için dedi... b456

dur bakim benimki ne yapıcak dedim...bir kaç saniye sonra odasından usulca yanıma geldi... dusun çaktırmadan yanağımı iki kere öptü...bana sarıldı ve gitti... ttli3 sen merak etme çok kerata bunlar hayırlısıile büyüsünler bak görücen ikiside seni mutlu etmek için yarışıcaklar canım....sevgiler... coffe2

tüm annelerin anneler gününü kutluyorum iyi ki varsınız. 96

Suzzy'ciğim anneler günün kutlu olsun gerçekte okadar çabuk büyüyorlarki bide bakıyorsun kocamanlar bide yanımızda oldukları süreyi iyi değerlendirelim ki gitikleri zaman iyi biçok anıyla avunalım.Allah hepimizin yavrularını bize bağışlasın . kiss3

Mustang ' Alıntı:
Suzzy'ciğim anneler günün kutlu olsun gerçekte okadar çabuk büyüyorlarki bide bakıyorsun kocamanlar bide yanımızda oldukları süreyi iyi değerlendirelim ki gitikleri zaman iyi biçok anıyla avunalım.Allah hepimizin yavrularını bize bağışlasın . kiss3

mustang cim...canım benim sağol...çok doğru söylüyorsun... tender45

şu anda küçük benim kuzu...dizimin dibinde..ileriyi düşünmüyorum o sebeple..ama sycorox un yaşına gelince tasalanıcam gibi geliyor...bizi bırakıcak diye... utananadam

ama hiç bir şeyin önemi yok iyi olsunlarda onlar için hayırlı olan neyse en güzelini yaşasın çocuklarımız... ttli3

güzel dileklerin için sağol canım...seninde geçmiş anneler gününü kutluyorum...sevgiler... t678

suzzycim çok kötü bir gün geçirdim nasıl toparlarım kendimi bilmiyorum bütün dengem bozuldu ne yapmam gerekli bana yardımcı olun.tekrar başamı döndüm acaba tam ne kadar iyiym derken bozanları sevgiyle kucaklıyorum (diyorum ama çok zor) 88a 88a 88a

canım ne olduki bu kadar sarstı seni... sadanim

lütfen biraz sakin olmaya çalış...sanırım dalgalanma hissi yaşıyorsun... b456 telkinleri dinleyen arkadaşlarımızda olabiliyor canım...aynı durumları bende yaşadım dönem dönem...belki telkinlerin eşliğinde meditasyon ve olumlama yaparsan biraz daha iyi hissedebilirsin... coffe2 merak ederim seni ...lütfen gelişmelerini bildir canım...

geçmiş olsun... ark5

üstüme üstüme gelen birine nasıl davranmalıyım? nasıl hareket etmem gerekiyor?birde ilginiz için çok teşekkür ederim insanın en yakınları bile yeri geldiğinde sırtını dönerken siz bütün ilgi ve sevginizle yardım ediyorsunuz.telkinlerden hangisini dinlemeliyim?

serpil22 ' Alıntı:
üstüme üstüme gelen birine nasıl davranmalıyım? nasıl hareket etmem gerekiyor?birde ilginiz için çok teşekkür ederim insanın en yakınları bile yeri geldiğinde sırtını dönerken siz bütün ilgi ve sevginizle yardım ediyorsunuz.telkinlerden hangisini dinlemeliyim?

canım benim hepimizin hayatında maalesef bizi üzen kişiler vardır...neler yaşadığını tahmin edebiliyorum... b456

suçluluğa ara verip ego güven ve depresyon dünde kaldıyla devam edebilirsin...buna birde koruma kalkanı ekle canım...

öptüm sevgiler... hismiley

suzzycim çok teşekkür ederim iyiki varsınız

suzzy cim sende yoksun piyasada*?*? offff yaaaaa 88a 88a 88a

serpil22 ' Alıntı:
suzzy cim sende yoksun piyasada*?*? offff yaaaaa

serpilcim ağlama similerini kaldırdım canım.... b456

aslında hepimiz burdayız...shamanımda pisimde hayal ablamda atakan beyde.... thumbsanim

ama bazen gün içinde veya akşam yoğun zamanımızda forumda olamıyoruz...yazılan hiç bir şeyide atlamamaya çalışıyoz gülüm... ark5
nasıl gidiyor canım merak ettim seni telkinleri düzenli dinliyorsun değilmi.. tender45

günlüğünü takip ediyorum şekerim...iyi haberlerinide bekliyoruz...öptüm...

sevgiler... hismiley

selam suzcigim gunlugune bir merhaba diyeyim dedim. seni cok tanimiyorum ama izmirli oldgunu vede izmirde bulusacagimizi ogrenince gunlug4ne gelim barim dedim:))))) ben sigara biraktim ve iste 20 kilo verdim. aslinda 5 kilo daha fazlAM var ama cok yoruldum kilo verecgim diye. cok acim seni izmiri butun forumu yiyebilirim. sonracigima bukadar izmire yigenimin sunet dgunu icin geliyoruz istanbuldada gorumcem var kaynanam var sevgili eimin sevgili ailesi...valla ole:) iste benden bukadar snede neyle ugrasiyorsan bana azicik yazarsan snei tanimis olurum simdilik byee

SeZeNNL ' Alıntı:
selam suzcigim gunlugune bir merhaba diyeyim dedim. seni cok tanimiyorum ama izmirli oldgunu vede izmirde bulusacagimizi ogrenince gunlug4ne gelim barim dedim:))))) ben sigara biraktim ve iste 20 kilo verdim. aslinda 5 kilo daha fazlAM var ama cok yoruldum kilo verecgim diye. cok acim seni izmiri butun forumu yiyebilirim. sonracigima bukadar izmire yigenimin sunet dgunu icin geliyoruz istanbuldada gorumcem var kaynanam var sevgili eimin sevgili ailesi...valla ole:) iste benden bukadar snede neyle ugrasiyorsan bana azicik yazarsan snei tanimis olurum simdilik byee

tatlım benim günlüğüme hoşgeldin gülüm... sevincli valla sana bir şey demeyeceğim şekerim...tebrikler...biz 3-5 kiloyu becerip veremezken sen 20 kilo...bravo.. 25889

biz ortalara dökülüyoz ama sen sessiz ve derinden kafana koyduğunu azim edip yapıyon ya helal sana...

sezencim...şekerim sen izmire gelcen nasıl olsa bir toplantıda izmirde yapar bol bol sohbet edip tanışırız oldumu canım...

öptüm seni ..sevgiler... kiss3

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri