suzzy'nin günlüğü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan suzzy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: suzzy'nin günlüğü

Anaa. smiliyface

Kızı bizden mi alıyorsunuz yoksa. thumbsanim

Kimmiş, ismi neymiş merak ettim bak. dusun

Sitede sorun vardı ya, on dan okuayamadım galiba. sevincli

hayırlı olsun suzzy abla, Allah tamamına erdirsin. mehmet abi günaydın sana da aa34

bymehmet ' Alıntı:

Anaa. smiliyface

Kızı bizden mi alıyorsunuz yoksa. thumbsanim

Kimmiş, ismi neymiş merak ettim bak. dusun

Sitede sorun vardı ya, on dan okuayamadım galiba. sevincli

ha işte aynen sizden alıyoz kızı...novosibir hemen anladı...çaktı durumu...konyanın yemekleri dedi çocuk...

sen uyu..gelin konyalı yahu... girlhaha

bilmem şanal soyadı tanıdıkmı.... dusun

novosibir ' Alıntı:
hayırlı olsun suzzy abla, Allah tamamına erdirsin. mehmet abi günaydın sana da aa34

allah iyiliğini versin... girlhaha novosibircim...alemsin...

sağolasın canım benim... wave

Ben Fransız kalmışım galiba. smiliyface

Hem bak böyle yaparsan, kız mız vermeyiz ama. sevincli

O soy isim hiç yabancı gelmedi be suzzy. dusun

Ama tam bilemem tabi.

Tam nerelilermiş acaba. Merkez mi. dusun

novosibir ' Alıntı:

Novoscum teşekkürler.

Kaçırmışız konuyu yahu. smiliyface

Dur biraz naz yapalım.

Kız evi Naz evi...

Oğlunuz ne iş yapıyor bakim.

Sigortası var mı, içkisi kumarı var mı. sevincli

Bi araştıralım size kararımızı söyleriz khkh56

hehe valla bilmem ali amca verdi kızı.. wave

ama şanallardan...izmirde falan akrabalarının mağazaları var...orda çalışıyor...

çok fazla detay yok bende...şimdilik bu kadar...eğer yolun düşerse buralara mutlaka beklerim nişana... super

ve çok sevinirim...sevgiler... hismiley

Biz değil de artık, bi zahmet siz gelin buraya. smiliyface

Dünürleriniz buradadır heralde.

Bir ayağınız da burada olur o zaman.

Ben de beklerim. 25889

Allah tamamına erdirsin... super

yaa gerçekten çok iyi olurdu aslında... rt67

bu arada oğlumuz market işletiyor...kendi kendine...

ama üzgünüm maalesef bi ayağımız gene orda olamıyor...kendileri uzun yıllardır buralarda yaşıyorlar.... sadanim ama bir gün gelir...benimde yolum elbet oralara düşer sen hiç meraklanma...

hem yemekleride süpermiş konyanın...öyle dedi novosibir...bakalım nasip... actionsmile

suzzy abla ben de beklerim konyaya gelirsen, yemeklerden hiç bahsetme ya, mehmet abi daha iyi bilir, iki kat doymadan kalkamazsın sofradan

novosibir ' Alıntı:
suzzy abla ben de beklerim konyaya gelirsen, yemeklerden hiç bahsetme ya, mehmet abi daha iyi bilir, iki kat doymadan kalkamazsın sofradan

ayy...canım yaa... ttli3

misafir perverliğine bayıldım...kıyamam sürekli gel diyon...yemekleri süpper diyon...canım benim.... ark5

bir gün inşallah...ama gelirsem ilk sana söylicem söz...mehmet çatlasın... hih33

kiss3

Suzzy'ciğim canım Allah tamamına erdirsin canım dilerim bir ömür boyu mutlu olurlar.

Darısı sitedeki bütün bekarların başına. kiss3

suzzy abla nişan izmirde galiba peki tarih bellimi bu davetin kimler için geçerli ormancılarda bu davete dahilmi yoksa sadece kız tarafımı çağrıldı. dusun

khkh56 cedrus seni tebrik ediyorum, allah iyiliğini versin

cedrus48 ' Alıntı:
suzzy abla nişan izmirde galiba peki tarih bellimi bu davetin kimler için geçerli ormancılarda bu davete dahilmi yoksa sadece kız tarafımı çağrıldı. dusun

ayy kusura bakma cedrus... b456 ben bu ara yoğunluktan günlüğümü bile yanıtlayamadım...çok özür dilerim...

daha net değil... dusun ama yakında netleştirirler...tabi ki bekleriz...ormancılarda dahil...evet... ttli3 ilgine teşşekkür ederim tekrar...sağol... pc05

mustang cim sanada çok teşekkür ediyorum canım....sağol...darısı seninkilere ve tüm bekarlarımıza inşallah canım benim... tender45

Suzzy'cim merhaba canım...
Kardeşinin nişanı nasıl geçti?Nasıl eğlendiniz?
Çok merak ettim yoğunluktan sanırım yazmamışsın biz ayrıntıları merak ediyoruz.Görümcelik yaptın mı? girlhaha Gerçi sizin gelin şanslı senin gibi görümcesi vaar Allah'ın sevdiği kuluymuş ttli3

durucum bitanecim...çok naziksin canım...sağol.. tender45

gerçektende çok yoğun telaşlı bir bayram geçirdik öncelikle.... blissy blissy

uykusuz sabahlara kadar arkadaşlarımızla çok keyifli çok eğlenceli dolu dolu bir bayram oldu... wave

ve tabii ki dinlenemeden arkasından nişan.... 956k çok yoruldum ama her şey çok güzeldi...aysuncuğum çok iyi bir insan... ttli3 gelin demeye dilim varmıyor....kardeşim çok şanslı... tender45

inşallah sonuna kadar her şey istedikleri gibi gider...ömür boyu mutluluk sağlık ve bolluk bereket diliyorum onlar için...

nişan boyunca canım aysuncum abla abla diye sağımda solumda hep bir aradaydık...tabii ki bol bol döktürdük... wave

bana onların tarafından görümce sizsiniz galiba diyenlere hayır ben ablasıyım dedim... sevincli sanırım oda beni ablası gibi görüyordur... rt67

canım kuzularım....ne diyeyim darısı bizim diğer ufaklığa...(ufaklık dediğim 29 yaşında...)ve bütün bekarlara...

Çok sevindim suzzycim s456 25889
İkisinede bir ömür boyu sağlık,mutluluk diliyorum.Allah tamamını erdirsin canım benim.. k8908

Suzzyciğim bir ilişki nasıl başlarsa öyle devam eder sizde iyi başladınız iyidevam etsin .

Allah hayırlı uğurlu etsin . kiss3

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri