Suyun Altında Nefes Almak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Neptün1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Neptün1

Moderator
11
HD RANK
Reaksiyon puanı
7
Herkese merhaba,

Çok merak ettiğim bir şey var. Subliminal telkinlerle bilinçaltını aldatarak kendimize olağanüstü şeyler yaptırabilir miyiz? Mesela suda nefes alabileceğimize ya da solungaçlarımızın olduğuna inandırsak kendimizi suda gerçekten nefes alabilir miyiz? Veya uçabilir miyiz? Ya da organlarımızın işlevini artırabilir miyiz?

Telkinler sayesinde bir çok şey yapabiliyoruz. Fakat bunun sınırı ne? En çok ne yaptırabilir bize?

Bilinen birşeydir ama Ruhsal Zekâ'da da okuduğum için yazacağım.

Hocanın biri cuma vaazinde "Bismillah" diyerek adım atarsanız denizin üzerinde yürüyebilirsiniz demiş.

Bunu duyan köylü, evine giderken karşısına çıkan nehiri, köprüyü kullanarak geçmeyi bırakmış. Her gün evine giderken nehirin üzerinden yürüyerek karşıya geçer olmuş.

Bir gün bu köylü, hocayı evine akşam yemeğine davet etmiş. Hoca da kabul etmiş. Birlikte köylünün evine giderlerken karşılarına nehir çıkmış. Köylü "Bismillah" demiş ve nehrin üzerinde yürümeye başlamış. Arkasına baktığında hocanın hâlâ nehrin kenarında durduğunu görmüş.

"Hoca" demiş, "Sen böyle dememiş miydin? Neden gelmiyorsun?"

Hoca demiş ki köylüye, "Onu söyleyen dil bende, ama ona inanan kalp sende"

Herşey inanmaktan geçer, önce Rabb'imize, sonra O'nun bize bahşettiği zihin ve inanç gücüne..

Evet, haklısınız. İnanırsan her şeyi yapmak mümkün fakat telkinler ile de yapabilir miyiz? Atakan Bey?

Herkese merhaba,

Çok merak ettiğim bir şey var. Subliminal telkinlerle bilinçaltını aldatarak kendimize olağanüstü şeyler yaptırabilir miyiz? Mesela suda nefes alabileceğimize ya da solungaçlarımızın olduğuna inandırsak kendimizi suda gerçekten nefes alabilir miyiz? Veya uçabilir miyiz? Ya da organlarımızın işlevini artırabilir miyiz?

Telkinler sayesinde bir çok şey yapabiliyoruz. Fakat bunun sınırı ne? En çok ne yaptırabilir bize?
İNSANIN FİZİKİ OLARAK YAPABİLCEKLERİ SINIRLIDIR. BU SINIRI HER NE YAPARSA YAPSIN AŞAMAZLAR.

Ama sınırlı olduğunu sen söyledin =)
girlhahaAKŞAM AKŞAM GÜLDÜRDÜN BENİ. TAMAM TATLIM SORULARINI ÖTEKİ TARAFA SAKLA. NEDEN BİZE DE SOLUNGAÇ VERMEDİN, HEM KARADA HEM DE DENİZDE YAŞASAYDIK OLMAZMIYDI SANKİ DİYE SORABİLİRSİN girlhaha

girlhahaAKŞAM AKŞAM GÜLDÜRDÜN BENİ. TAMAM TATLIM SORULARINI ÖTEKİ TARAFA SAKLA. NEDEN BİZE DE SOLUNGAÇ VERMEDİN, HEM KARADA HEM DE DENİZDE YAŞASAYDIK OLMAZMIYDI SANKİ DİYE SORABİLİRSİN girlhaha

Tamam gidince sorucam, söz. Ama ya bana derse ki: "Tatlım, sınırlı olan fiziksel özellikleriniz değildi, zihinlerinizdi."?

Herkese merhaba,

boyle bisey mümkün olabilir mi?dusun2insanın evrimleşmesi bu kadar gelişmemiştir...unutma arkadaş azimle herşey yapılır ama insan üstü özellikler degil...sevgileridea3

boyle bisey mümkün olabilir mi?dusun2insanın evrimleşmesi bu kadar gelişmemiştir...unutma arkadaş azimle herşey yapılır ama insan üstü özellikler degil...sevgileridea3
Neden olmasın ki? "Azimle her şey yapılır." ama'ya gerek yok. İnsanüstü diye bir kavramı mantığım almıyor benim. İnsanın üstünde, insandan üstün ne olabilir ki???

nasıl yaptığını bilmiyorum ama su altında 17 dk kalan birisini biliyorum her şeyi başarabilir insanoğlu

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri