sürekli su ihtiyacı

Telkinler Sonrası Su İçme İhtiyacınız Arttı mı

• Kullanılan toplam oy
    141
"Geçmişe üzülmek, gelecekten tedirgin olmak, Allah'la arandaki perdedir. O perdeyi ateşe at ki ardından Allah görünsün."(Mevlana)

imzaniza bayildim

Ego güven ve suçluluk dinlemeye başladıgımın ilk haftası bende belirgin bir şekilde su içme ihtiyacı olmuştu.
Daha önceki günlerde içtigimin 2 katı kadar su içmeye başlamıştım. İçtigim su'dan da keyif ve lezzet alıyordum.
Daha sonraki günlerde ise ilk haftaki belirgin olan su içme ihtiyacı biraz azaldı. Yinede dinlemeye başlamadan önceki halimden fazla içiyordum.

Dinledigimin ilk haftasının belirgin şekilde artması ve daha sonraki günlerde azalmasını, sıkışmış bir yayın engelinden kurtularak salınım yapmasına ve daha sonra dengesini bulma çabası olarak yorumlamıştım.

Evet arkadaşlar telkinleri dinlemeye başladıktan sonra suya doymaz oldum resmen.sürekli su içmek istiyorum normalde çok az su içerim..birde dikkat ettim telkin dinlemediğim gün yine eski halime dönüyorum suyu hiç aramıyorum.çok enteresan bi durum...

Gunde 2 enerji - 1 bardak cola - 1 bardak elma suyu-3 bardak kahve icmeden hayatin tadi olmaz sanirdim .Buyuk bardakla ictigim suyu yavas yavas icen ben ,gunde buyuk bardakla 6 kere su iciyorum hemde 1 dikiste iciyorum ustelik kisin basindayiz

dinlediğimin 2. günü sucluluk ve egoyu günde 10 saat olarak normal zamanlardan daha çok susamaya başladım iştahımda azalma oldu sadece su içmek istiyorum bedenım arınma ayininde sanki su ile bütün olumsuz düşüncelerim karamasarlıklarımı temizleniyor k8908

Her insanda etkisi ne farklı oluyor:) bende suyu aramayan bir insanken geceleri uykumdan uyanıyorum su içmek için

telkinlerle birlikte zihinsel arınma başlar ve bedenimizin tüm hüclerine akın ederler. işte duygusal blokajlarımızı çözmek ve arınma sonucu toplanan negatif birikimleri vücuttan ancak su yoluyla atabiliriz. bunu hızlandırma için de suya ihtiyacımız var.

bol bol su içelim...en iyi arınma ve temizlenme yöntemidir.

Normalde günde 1 bardak bile su içmeden yaşayabilirim ama telkinleri dinlediğimden beri su içme ihtiyacı hissediyorum.

çok tuhaf.

Cevap: Ynt: sürekli su ihtiyacı

valla gece kabuslarla uyandım bi susamışım nefes alamıyordum ama gördüğüm kabusun korkusundan kalkıp içmedim de sigrt56
canım kardeşim bende başlarda kabuslar görüyordum kötü rüyalarla uyanıyordum.şimdi nerdeyse hergün güzel rüyalar görüyorum bol bol su içiyorum çok mutluyummmmm :D sende sabret güzel nler gelicektir yanlız tarihe bakmadan direk mesaj yolladım tarih geç olsa bile yeni kişilikler okusun yararlansın ilk başlarda kötü olursunuz soralardan muthis pes etmeyin :D

benim de neredeyse 2 hafta olacak inanılmaz su içiyorum (: bunun sebebinin telkinler olduğunu düşünmemiştim doğrusu

Ben normalde çok su içmem.iki gündür yavaş yavaş içmeye başladım.bu iyi bir şey.

telkinlerden sonra sırf su olarak 4 5 litre su içiyorum.. içimdeki çay ve kahve içme isteği azaldı.. bu arada bugüne kadar kimse değinmemiş ancak.. telkinleri ilk dinlediğim hafta tam 7.gün 3 yada 4 gün bir asabiyet ve sinirlilik yaşadım.. hatta öğretmen olduğum için telkinleri bırakmayı düşündüm.. sonra bir arkadaşım bırakma dedi... ve sonra geçti bu süreç ve inanılmaz su içmeye başladım... sabah bizim dil kursuna gelir gelmez hemen 2 tane 1,5 litrelik su alıyorum.. bunlar bitiyor.. ikisini de dolduruyorum.. ayrıca çay ve kahve içme isteğim de azaldı.. ama onları da içiyorum.. ama önceden 25 30 bardak çay kahve içerdim...hepinize sevgiler... bence herkes suçluluk ve egeo güven güçlendiriciyi bir ay aralıksız dinlemeli... inanılmaz.. atakan yılmaz. 50 yıl sonra tarih kitaplarında dünyadaki domino taşlarından biri olarak gösterilecek... happy6

2. günde akşama doğru suya kanmama hissi başladı. yarım saat içinde 2 litre su içtim.deli gibi su içiyorum. hala boğazım kuru sanki.hiç suya kanamayacağım sanki. suyu zevkle içiyorum. çölde gibiyim...

Ne kadar guzel sudan zarar gelmez bu senin iyi yolda ilerlediginin sadece bir gostergesi olarak dusun , ve kana kana ic afiyet ossun:)

ya ben susuzlugumun telkinlerden kaynaklanabilecegini hiç düşünmemiştim..başagrım dolayısıyla bi bakayım etkilerine dedim meger bu yüzdenmiş..iyi bişey oldugunu toksinleri attığımı bildigim için mutlu oluyordum..şimdi daha da emin oldum..çok yogun bi ağız kurulugu oluyor, ve o kadar sık aralıklarla susuyorum ki, bazen üşenip direniyorum..nasılsa yerime oturunca yine susayacam diye :) ama direnmemek lazım tabi..artık yanımdada su taşıyacagım, çünkü şart oldu artık..by by toksinler, by by negatifler sevincli süperim yahu bu aralar f678h

telkinleri dinledikten sonra iki üç bardak su içmem fazlalaştı hatta bir ara düşündüm şeker hastalığı başlangıcımı diye Allah korusun ama sonra forumda telkinlerin su içme istegini arttırdıgını okuyunca içim rahatladı...

En kaliteli su bildiğim kadarıyla önce dondurulup eridikten sonra içilen su. Bu su canlı bir hale dönüşüyormuş ve vücuttaki zehirli maddeleri çözüyormuş. Ben bunu Dr Aidin Salih'in Yitik şifanın izinde kitabından okumuştum. Uzun süre boyunca suyu dondurup çözdürerek içtim. Şimdilerde ise bunu daha uygulanabilir hale getirmenin yöntemlerini araştırıyorum.yani bunun için bir dondurucu almayı bile düşündüm. daha çok suyu dondurabilmek için.

hayata daha olumlu daha çözümcü baktığımdan beri artmıştı bu telkinlerinde arttırıcağına eminim daha çok aklıma gelmeye başladı çünkü su

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri