Sümbülii kabuğunu deldi güneşi görmeye başladı..

Uzun güzel bir tatilden sonra aranıza döndüm.Çok özledim bu siteyi.956k Öğrendiklerimi hayata geçirmeye çok vaktim oldu.Geçirdim ve başardımda kendime ne kadarda güzel şeyler kattığımı anladım.Tatilde 3 güzel kitap bitirdim.Elimde bitirmeyi bekleyen 2 kitabın var.TEKRAR ARANIZDAYIM...k8908blissy

Sevgili günlük sana yazmaya bayağ ara verdim.Galiba biriktirmeye ayırdım bu zamanı.Kitap okuyorum ve okuduklarımı biriktirdim hayatıma geçiriyorum artık.Bir korkumu yenme çalışmaları yaptım.Karşıdan karşıya ben veya başkası geçerken bir panik bir sinir harbine giriyorum.Sebebini biliyorum.Bir uzak yakınımız bu şekilde hayatını kaybetti ve rast gelip izlediğim bu tarz trafik kazası haberleri.Yanımda benle birlikte geçen insanada bunalım yaşatıyorum.Bunun için öğrendiğim şeyleri kullanarak bir çalışma yaptım.Kızımı uyuttum ve gece lambasıyla aydınlanan odada bu korkumla yüz yüze geldim.Hatırladığım ve kafamda canlanan bu hayalleri tersiyle değiştirtirdim.Herkez kazalardan sapasağlam kurtuldu.Şimdilik bu korkumdan uzaklaştım gibi.İlerleyen zamanlarda görcem,ve tekrarlamaya devam etcem.İnsanları izliyorum istemeden uzaktan uzağa hepsi ne kadarda bunalıma sürüklenmeye hevesli laflarıyla sözleriyle,olgunlaştığımı hissediyorum.Yani ben harikayım dostlarım ve herşey harika gidiyor..Sevgilerr...

seagullsflyingtogetherlpj9.gif

Uzun süredir yoktum özlemişim siteyi..Ben geldimmm.....:DDD

nerelerdesin özledik seni...
umarım her şey yolundadır..
tekrar hoşgeldin..
sevgiyle mutlu kaly789

Hoşgeldin Sümbüliiciim,

Nerelerdesin sen?? Anlat bakalım,

Geri geldim, buradayım deyip kaçma...

Anlat bakalım, bu süre içinde neler yaptınnn???

Biz de seni çok özledik canımcııımmm:)))

Tam Sümbül zamanı şimdi,

Etrafa misss gibi kokular yayıyorlar....

Gördükçe aklıma sen geliyorsun, bayılırım sümbüllere, nergislere...

Yaseminlere, hanımellerine... yok bu iş böyle olmayacak,

Benim sevmediğim çiçek yok aslında....

Ama mor rengin çekiciliğine fena halde kapılmış durumdayım.

Anlat bakalım, sen nerelerdeydin??? Tatil mi yaptın? İş yoğunluğu mu???

E hadi, bekliyorussss.....

Merhabalar, ttli3

Günlüğünü yeni görüyorum Sümbülii... Geç de olsa bir hayırlı olsun demem uygun olur heralde. ttli3

İnsanlar ne derse desin yılmadığın, gelişimin ve olgunlaşmanın yolunda ilerlediğin için tebrik ederim seni... Yeni yıla girerek yeni bir başlangıca adım attığımız şu günlerde her şeyin gönlünce olmasını dilerim.

Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al. actionsmile

HOŞGELDİNİZ
Sizi tekrar görmek güzel.

Hoşgeldin Sümbüliiciim,

Nerelerdesin sen?? Anlat bakalım,

Geri geldim, buradayım deyip kaçma...

Anlat bakalım, bu süre içinde neler yaptınnn???

Biz de seni çok özledik canımcııımmm:)))

Tam Sümbül zamanı şimdi,

Etrafa misss gibi kokular yayıyorlar....

Gördükçe aklıma sen geliyorsun, bayılırım sümbüllere, nergislere...

Yaseminlere, hanımellerine... yok bu iş böyle olmayacak,

Benim sevmediğim çiçek yok aslında....

Ama mor rengin çekiciliğine fena halde kapılmış durumdayım.

Anlat bakalım, sen nerelerdeydin??? Tatil mi yaptın? İş yoğunluğu mu???

E hadi, bekliyorussss.....

Tatlı dilli güzel gönüllü arkadaşım Hoşbuldum.Özlemlerimi giderdim.İstanbuldaydım.Gelişimin peşini bırakmadım.Çok güzel kitaplara rast geldim aldım okudum.İnsanları inceleme olumlu ve olumsuz ayrımlarını görme fırsatım oldu.Artık evimdeyim,huzurumdayım.İnsanın evi gibisi yokmuş gerçekten evimin kıymetini anlamışta oldum...Edindiğim bilgileri paylaşacağım sizlerlede Sevgiyle kalın..

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri