suçluluk ego telkinleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan birmutluluk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
B

birmutluluk

Guest
suçluluk ego güven artırıcı telkinler birlikte dinlenilebiliyomu
belli aralıklarla ayrı zaman dilimleri arasındamı dinlenmesi gerekiyor
hergünmü dinlemek gerekir 10-15 saat olması gereklimi.sosyal fobide dahil olmak üzere 13 aylık oğlumla dinlemek sakıncalı olurmu. teşekkürler.

Ynt: suçluluk ego telkinleri

kimse yanıtlamıyor snrm ben söyleyeyim...
her gün düzenli olarak dinle...vakit buldukça bol bol dinlemeye gayret et.kendine güvenin olsun bu konuda...sosyal fobi nin içeriğini bi oku eğer çocuğuna zarar verecek şeyler yoksa dinle derim ama sen yinede atakan abi me özelden masaj at... smiliyface

Ynt: suçluluk ego telkinleri

bende ego ve suçluluk telkinini beraber dinliyorum ve atakan bey zaten bu şekilde dinlemeyi tavsiye etmiş yazılarında.yalnız seninle beraber dinleyenleri de etkilermiş bence 13 aylık bebeğinle dinleme onun zaten buna ihtyacı yok mümkünse kulaklıkla mp3ten dinle umarım sonuç alırsın.ben olumlu sonuçlar almaya başladım.sevgiler

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri