Suçluluk Duygusu Telkin İçeriği ve yazarı

Slm bence telkinleri kesinlikle dinleyin ama pes etmeden.Önce suçluluk ve ego güçlendiriciyi peşpeşe günde 8 ya da 10 saat dinlemeniz gerekiyor.Sitede rehber bölümünde aradığınız tüm cevapları bulabilirsiniz.Ben neredeyse 20 gündür dinliyorum ve olumlu etkilerini ancak son iki gündür hissetmeye başladım.
İyi akşamlar

merabalar ben 2 ay falan ego güçlendirici ve aradada kendine güven dinledim,şimdi de suçluluk dinlemeye karar verdim.suçluluğu tek olarak dinleyebilir miyim ego olmadan?

Dinleyebilirsiniz sadece suçluluğu.Ancak ilk etapta beraber dinlenilmesini öneriyoruz.

ben 2 ay boyunca ego ve kendine güven dinledim suçluluk dinlemeden ve çok agresif en ufak bişeyde sinirlenen,kavga eden ve altta kalınca köpüren biri oldum,acaba bu durum suçluluk dinlemediğim için mi oldu?

Suçluluk duygusu telkini kendinizi ve başkalarını affetmeniz için temeli oluşturuyor.Ve mutlaka dinlenilmesini öneriyoruz.Bundan kaynaklanmış olabilir.

Cevap: Ynt: Suçluluk Duygusu Telkin İçeriği ve yazarı

Bu telkinler türkçedir değil mi??

hımm...uzun zamandır suçluluk telkinini dinlemiyordumm...iki gündür dinliyorumm...ayrıca bu telkinin içeriğini tam olarak okumamıştım...şimdi okudumda!aman allahım!neden ağlama krizlerine girdiğimi anladım...dağ gibi bulaşığı ağlayarak yıkadımağla2aklıma son üç yılın nasıl böyle yaparım dediğim olaylar ,ve konuşmalarının dökümü ,ayrıntıları ile döküldü...
dinlemeye devam etmelimiyim?zira kötü şeyleri ısrarla hatırlatıp ağlatmaktan başka, ki çözümü olmayan şeyler işin kötü yanı ...
Atakan bey anlayamadığım,hayatımı alt üst etmiş suçluluk duyduğum kararları, yani geri dönüşü olmayan durumları affedersem düzelirmiyim diyorsunuz?hüff ya kişisel gelişim başa döndüağla2bunlar her an karşıma çıkmak zorundamı?en sinir bozucu tarafıda kendi kararlarım olmayışıı...

merhablar
siteye tesadüfen rastladım bugün anlamaya çalışıyorum fakat ben sadece müzikler dinliyorum eskik bişey var sanırım telkinleri nasıl dinleyeceğim ???

ne kadar hata yapsamda kendimi affediyorum ve kendimi çoooooook seviyorum

Geçen gün suçluluk telkinini bilgisayarın hoparlöründen açtım. Anneme hiçbişey söylemedim. Müzik dinliyorum sanıyodu herhalde. Ama o gece annem bana korktuğu şeylerden karışık rüya gördüğünü söyleyince şarşıdım. Sadece 2-3 kere dinlemeyle etkilenmiş. Üstelik ben hiçbişey söylemedim ona. Böyle bişey dinliyorum diye. gerçekten işe yaradığını gösteriyor bütün bunlar.

bize geçmişimizi hatırlatıyor sanırım.bunu dinlememizin nedeni nedir ?

dinlemeye devam ettikçe geçmişle bağlar kopuyo ve anı yaşadığımı hissediyorum.endişelerim çok azaldı mükemmel hissediyorum:)

dinlemeye devam ettikçe geçmişle bağlar kopuyo ve anı yaşadığımı hissediyorum.endişelerim çok azaldı mükemmel hissediyorum:)
umarım bende de öylee olur.şuanda çok zor günler geçiriyorum:(

Suçluluk telkini dinleyerek.... bilinçaltındaki olumsuz düşünceleriyin..bilinç düzeyine çıkarmışsın... bastırılmış insanı rahatsız eden duygular düşence kalıpları.. rüyalar görme iç sıkılması gibi belirtiler.. verir..suçluk telkinin dinleyerek bunlara davetiye çıkarmışsın bunlarda davete uymuş gelmiş..bunların hesapını görecek biletini keseceksin... bu hesaplaşmada sallandıgın tökezlediğin olacak gel gitlerin olacak ama gladyatör filmindeki gladyatör gibi ayakta kalacak bileti kesip hesapı kapatacaksın.. Zaten dinledigin suçluluk telkini karşısında.. bu olumsuz düşünce kalıpları kendilerini tehtit altında görmüş olsa gerek ki.. davete icabet etmişler..

gelgit döneminde olabilirsin o dönemde ben neredeyse bırakıyordum dinlemeyi hatta inanmıyordum geçeceğine ama geçtikten sonra inanılmaz rahatladım.sabredip dinlemeye devam edersen bu dönemleri aşacağından eminim.benimki biraz uzun sürdü ama sabrettiğime değdi.inşaallah seninki daha kısa sürer.o dönem kabuslar ve sıkıntılarla geçiyo,bilinçaltındaki olumsuzluklar bir süre direniyo ama sonunda kazanan sen oluyosun:))bu arada sen dinlemeye ego ve suçlulukla mı başladın?listen biraz kabarık geldide.

gelgit döneminde olabilirsin o dönemde ben neredeyse bırakıyordum dinlemeyi hatta inanmıyordum geçeceğine ama geçtikten sonra inanılmaz rahatladım.sabredip dinlemeye devam edersen bu dönemleri aşacağından eminim.benimki biraz uzun sürdü ama sabrettiğime değdi.inşaallah seninki daha kısa sürer.o dönem kabuslar ve sıkıntılarla geçiyo,bilinçaltındaki olumsuzluklar bir süre direniyo ama sonunda kazanan sen oluyosun:))bu arada sen dinlemeye ego ve suçlulukla mı başladın?listen biraz kabarık geldide.
merhabalarbende yeni katıldım aranıza 3 gündür dinliyorum suçluluk ve ego telkinlerini ama bazen daha kısa süre dinlediğim oluyor yani henüz günde 8 saat kadar dinlemedim ama böyleyken bile etkisini göstermeye başladı valla...ara ara ağlasamda kendimi biraz daha rahatlamış hissediyorum sanki.bütün bunlara gerçekten çok ihtiyacım var.çünkü bi an önce karanlıktan kurtarmam lazım.artık yeter bu kadar tembellik pekisizce ne kadar devam etmeliyim suçluluk ve egoya biraz kilo fazlam varda bi an önce onada başlamak istiyorum yardımcı olursanız sevirim

merhaba hoşgeldiniz.isterseniz ego ve suçluluk telkinlerini 80-90 saate tamamlayın ondan sonra listenize diğerlerini ekleyin.normalde bu telkinleri günde 10 saatten bir hafta on gün dinlemek gerekiyo.eğer bu süre sonunda rahatladığınızı hissediyorsanız suçluluk telkinini çıkarıp diğerlerini ekleyebilirsiniz.başarılar dilerim:)

merhabalar benim sorumda şu yönde olacak bu telkin yazılarını direkt Türkçe'ye çevirerek dinliyoruz... yanlış anlamayın ama bana bunlar sade geldi(aynı zamanda dinliyorum da kötülemek amacı ile değil yani :D) ingilizceden çeviri yapmak yerine bize özgü bize ait değerlerle, cümlelerle telkinimizi yapsak daha orjinal daha iyi olmaz mı örneğin İstiklal Marşı'mız gibi onu başka bir milletin marşı yapamayız demi?????? teşekkürler emeğe geçen herkese ...

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri