Suçluluk Duyguları Telkini Sanat Müziği

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Ynt: Suçluluk Duyguları Telkini Sanat Müziği

Linklerde bi sorun mu var. Bir türlü yüklenmiyor. 7 byte lık bi dosya indiriyo sadece.

ozkan_birah ' Alıntı:
Linklerde bi sorun mu var. Bir türlü yüklenmiyor. 7 byte lık bi dosya indiriyo sadece.
Şu an düzeldi...Tekrar bir deneyin.

hayatım degişti yaaa

Selam ben bugun kayit oldum site cok ilginc ve guzel, bazi telkinleri okudum yararli bilgiler olabilir
ama indirmek istedigim bazi mp3 lari malesef indiremedim
aceba problem bendemi dusun yoksa linklerdemi anlayamadim bu konuda bana yardimci olabilirmisiniz
sucluluk duygusu ve ego muzikleri icin denemelerim oldu malesef linkler acilmiyor, deneme icin baska linklerdede sansimi denedim ama malesef sonuc ayni oldu
bu konuda yardimci olursaniz sevinirim
bundan sora daha SIk görusucegiz sanirim 8977

merhabalar sevde... hoşgeldin.. actionsmile

ana linklerde geçici bir problem yaşıyoruz... b456
bunun için rapid dosyası olarak alternatif linkler ekledik..

onlarda bir problem yok.. onayi
rapidden dosya indirme işleminin ayrıntılarını aşağıdaki linklerde bulabilirsin..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/calismayan_linkler-t3993.0.html

http://www.hayatimdegisti.com/forum...klemeyi_ilk_kez_deneyecekler_icin-t199.0.html

rehber bölümümüzü incelemeyi unutma.. pc05

http://www.hayatimdegisti.com/forum/rehber_bolumunu_incelemeden_soru_sormayiniz-b8.0/ super

dinlemeye başladıktan sonraki değişimlerini bizlerle paylaşırsan seviniriz.. thumbsanim

değerli katılımlarını bekliyoruz.. ttli3

sevgiler.. hismiley

**shamanic** ' Alıntı:
merhabalar sevde... hoşgeldin.. actionsmile

ana linklerde geçici bir problem yaşıyoruz... b456
bunun için rapid dosyası olarak alternatif linkler ekledik..

onlarda bir problem yok.. onayi
rapidden dosya indirme işleminin ayrıntılarını aşağıdaki linklerde bulabilirsin..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/calismayan_linkler-t3993.0.html

http://www.hayatimdegisti.com/forum...klemeyi_ilk_kez_deneyecekler_icin-t199.0.html

rehber bölümümüzü incelemeyi unutma.. pc05

http://www.hayatimdegisti.com/forum/rehber_bolumunu_incelemeden_soru_sormayiniz-b8.0/ super

dinlemeye başladıktan sonraki değişimlerini bizlerle paylaşırsan seviniriz.. thumbsanim

değerli katılımlarını bekliyoruz.. ttli3

sevgiler.. hismiley

tesekurler ilginiz icin ama ben zaten rapidden icin yazdim yani rapidden den dosya indirdim defalarca dosya yok diyor yani indirmek icin firee bölumu cikmiyor
kusura bakmayin bölum icinde bu sorunu dile getirdigim icin uzgunum afeddin bu konusa bana yardim olursaniz sevinirim:(

çok beğendim siteyi atakan bey teşekkür ediyorum peki yüz kızarması yada kulak kızarması diye ayrı blümler yada tavsiye edeceğiniz bişey varmı

INDIR DINLIYORUM SUPER BIR SANAT MUZIGI BAYA HOSUMA GITTI

sitede buyuk harf kulanmak yasak biliyorum ama istem disi yazmisim ozurlerrrrrrrrrrr

merhaba,

sitenize dün üye oldum. telkinler çok dikkatimi çekti, mp3'ler de çok hoşuma gitti. emeğinize sağlık olsun. 25889 25889

benim bir sorum olacak. Mesela suçluluk telkininde, doğa-klasik-sanat-ney-new age mp3 leri var. bunlardan 1 tanesini sürekli dinleyince sıkılıyorum. hepsini yükleyip sırayla dinlesem olur mu? yoksa sadece bir tanesini mi dinlemek gerekiyor.

Selamlar,

incigul hos geldin aramiza insallah hiccccccccccccc SIKILMASIN hep mutlu olursun burda ve kendini en iyi skeilde gelistirsin.

sen bildgin gibi yap bence hepsini karisik dinle ama birtanesi yetiyor benim bildgim. mesela ben ilk once sucluk duygunu dinlemistim baya zor olmustu bana ama sonrasoinda egoguclendiriyi dinledim sonra depresyon dunde kaldiyi sonrada sucluk duysunu dinledim bana iyi geldi simdide sigarayi biraki dinliyorum baya isime yaradi sigaryi biraktim sayilir.

merhaba incigül hoşgeldin... actionsmile

aynı telkine ait farklı versionların olması hem sıkılmadan dinleyebilelim
hemde farklı müzik severlere alternatif olması açısından...

iyi dinlemeler diliyorum... music45
gelişmelerinden bizleri haberdar edersen seviniriz.. sevgiler.. hismiley

sezennl cim.. suçluluk u görevi tamamladığına inandığında listenden çıkarsanda ego
ve kendine güven sabit kalsın ve diğer telkinleri onlara ilave olarak dinle canım.. thumbsanim

böylelikle etkiyi arttırmış ve daha kalıcı değişiklikler olmasını sağlamış olursun... b456

kiss3

ben bu versiyona bayıldım tender45
yaşlanıyorum sanırım sanat müziği içimi açıyor 44 tender45
teşekkürler emeğinize sağlık kiss3

e.z.gia ' Alıntı:
ben bu versiyona bayıldım tender45
yaşlanıyorum sanırım sanat müziği içimi açıyor 44 tender45
teşekkürler emeğinize sağlık kiss3

Türk Sanat Müziği, ruhu dinlendiren bir müzik...

Ben de çok seviyorum.... 956k

iyi de arkadaşlar burda indirme linki gözükmüyormo yoksa yokmu

Cok güzel cokkkkk blissy kendimi böyle hissediyorum:)

Bülbül sarhostuuur güller gülünceeee
Gül ne güzeldir ne güzeldiiiir tender45

süper ama süper müzikler :D

bunun üzerine bir kahve içilir kahvesmiley blissy

Ben de yükleyemedim. Ney formunda olanları da yükleyemiyorum

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri