Suçluluk Duyguları Ney

Durum
Konu yönetici tarafından kapatılmıştır.

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Sanırım bunda sorun var.. sadanim

İniyor yüzde 1 kalınca indirme duruyor.. Defalarca böyle oldu..

Böyle bir sorun olmaması gerekiyor.Benzer sorun yaşayan başka kimse var mı?

Bende şimdi çektim bir sorun yok.İnternet Explorer kullanıyorsanız.Opera veya başka bir internet tarayıcısı deneyin.Bazen bu tür sorunlar olabiliyor.

Ynt: Suçluluk Duyguları Ney

Merhabalar.Ben 2 haftadır aralıksız, suçluluk ve ego dinliyorum.İş yerinde yanımda birileri varken asla telefonda konuşamazdım.Kalbim küt küt atar, sıcak-soğuk basması olurdu.Şimdi daha bir rahatladığımı hissediyorum.Arkadaşlarımla konuşurken daha az heyecanlanıyorum.Gerçekten scriptler mükemmel bir buluş.Atakan Beye sonsuz teşekkürler.

merhaba suçluluk duygularının ney versiyonunu indirip dinledim fakat yaklaşık 2 dakika sürüyor.. normalde de 2 dakika mı yoksa indirme hatası gibi bir şey mi oldu benim indirdiğimde?

_nazenin_ ' Alıntı:
merhaba suçluluk duygularının ney versiyonunu indirip dinledim fakat yaklaşık 2 dakika sürüyor.. normalde de 2 dakika mı yoksa indirme hatası gibi bir şey mi oldu benim indirdiğimde?
2 dakika değildir demek ki eksik yüklenmiş.Bu arada mp3 yüklerken mutlaka kaç mb olduğuna bakin.Yükledikten sonra karşılaştırma yapın. hismiley

evet bu linkte sorun var inmiyor.arkadaslarin dedigi dogru?

Merhabalar.
Bugün bende bu siteye kayıt oldum ve site içeriğini araştırmaya başladım. Ego geliştirici ve suçluluk duygularının bütün müziklerini indirdim. içlerinden beğenip dinlemeye başladım.Hepsini karıştırıp seçerek dinlememde bi sakınca varmıdır? Ayrıca şu anda sadece müzik geliyor henüz temkinleri duyamadım Acaba ilerde duyabilecekmiyim? thumbsanim
Gelişme görmeyi umut ediyorum azimliyim s456 super Genede çok fazla bilgiye sahip değilim doğrusu hangi temkinleri indirip dinlemem gerekiyor bilmiyorum. Şimdilik bu ikisi yeter mi? Daha bilmem gereken bilgi varmı? dusun
Bilgilendirirseniz sevinirim...
Saolun...

Gökhan Şahin ' Alıntı:
Merhabalar.
Bugün bende bu siteye kayıt oldum ve site içeriğini araştırmaya başladım. Ego geliştirici ve suçluluk duygularının bütün müziklerini indirdim. içlerinden beğenip dinlemeye başladım.Hepsini karıştırıp seçerek dinlememde bi sakınca varmıdır? Ayrıca şu anda sadece müzik geliyor henüz temkinleri duyamadım Acaba ilerde duyabilecekmiyim? thumbsanim
Gelişme görmeyi umut ediyorum azimliyim s456 super Genede çok fazla bilgiye sahip değilim doğrusu hangi temkinleri indirip dinlemem gerekiyor bilmiyorum. Şimdilik bu ikisi yeter mi? Daha bilmem gereken bilgi varmı? dusun
Bilgilendirirseniz sevinirim...
Saolun...
arkadaşım telkinleri karışık dinlemende sakınca yok bide telkinleri sen duymıycaksın onların sesleri çok düşük ama beyin onları algılaya biliyor müzik burda sadece kamufle yani bi bakıma sana zevk vermesi için . ordaki diğer konularda hangisinde başarızsın veya geliştirmek istiyosan seç indir dinle

Ynt: Suçluluk Duyguları Ney ve New Age Şarkı süreleri

Suçluluk ney versiyonu 05.35 dk. Suçluluk new age versiyonu ise 07.20 dk. Bir sorun mu var acaba ?

merhabalr duman.. hoşgeldin yanımıza..

versionlar arasında müziğin yarım bırakılmamasından dolayı bazen bir iki dakikalık farklar olabiliyor
lakin.. bende ney versionu 8:08 dk. olarak gözükmekte..
uyarınız üzerine buradaki linkten tekrar indirdim ve aynı şekilde 8:08..

new age versionu aynı onda bir probleminiz yok..
ney i tekrra indirebilirsiniz.. pc05

sevgiler.. hismiley

Rapid linki sorunsuz diğer linkten bir daha indiriyorum sorun olursa bildiririm eyvallah eskiden kaydolmuştum şimdi yazmak nasipmiş hoşbulduk.

2 linkte de sorun yok o anki yüklememde bir şeyler olmuş şu an sorunsuz herşey için Teşekkür.

merhaba ben de yeni üye oldum siteye ilk olarak suçlulkla başladım. biraz önyargılıyımdır açıkçası ama bakalım neler olacak.

Merhaba arkadaslar sıte ye yenı uye oldum, bı forumda arkadasın sayfasında gordum sıte ısnızı, sıtenızden gercekten cok etkılendım.nasıl uygulanacagını arastırdım.kendıme uygun telkinleri indirdim. Fakat anlamadıgım bır sey var. ornegin; ben ego guclendırıcı telkinleri indirdim.(su versıyonu ve dıger cesıtlerını)
bunlardan sadece bırını mı dınlemem gerekıyor yoksa, karısık olarak dınlesemde degısen bırsey olur mu...nıcın farklı versıyonları var?
hismileybu arada sizlerin arasında olmak gercekten cok guzel... hismiley

beş gündür suçluluk ego dinliyorum etkiler hissettim ama az önce biri bana bişey anlattı yapmam gereken anlamasamda anladım dedim heyecan geldi basit bişeydi ama anlamama fırsat kalmadı çünkü ben anlamıcam kızarıcam sandım heyecanlandım moralim bozuk geçecek dimi

merhaba kobra hoş geldin aramıza suçluluk ve ogoyla başlıyosun burdaki amaç müziği çeşitlendirmek etki aynı

merhaba Atakan bey,

Telkinleri dinlmeye başlayalı bugün 13 gün oldu başlangıçtaki şüpheci yaklaşımımın telkinlerin bende ki etkilerini gördükçe ne kadar yalış olduğunu şimdi anlıyorm.gerçekten harika önceden birisini kırmamak için kendim kırılmam pahasınada olsa kırıcı cevaplar vermemeye çalışırdım pardon aslında doğrusu veremezdim olacak yani versem bile acaba kalbini mi kırdım diye içim içimi yerdi ama şimdi pat diye yapıştırıyorum cevabı ve kırıldımı falan diye de kendimi yiyip bitirmiyorum bana ne diyorum kendi kaşındı şimdi siz böyle bi site hazırladığınız için herhalde (inşallah) cennetliksinizdir çünkü bunca insanın değişimine vesile oldunuz size sonsuuuuuuuuuuuu....z teşekkürler.... 96

Çok teşekkür ediyorum Kürşad bey...
Zaten içinizde var olan bir şeylerin ortaya çıkmasına katkıda bulunduysak ne mutlu...
Gelişim ve değişimlerinizi bizlerle paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Durum
Konu yönetici tarafından kapatılmıştır.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri