Suçluluk Duyguları Klasik Müzik

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Suçluluk Duyguları Telkini Klasik Müzik Eşliğinde Dinlemek İsteyenler Bu Linkten Dosyayı Yükleyebilirler.Link üzerine gelip sağa tıklayıp hedefi farklı kaydet diyiniz.

http://www.hayatimdegisti.org/dosya26/sucluluk%202007%20klasik%20hayatimdegisti.com(1).mp3

yukarıda ki linkin çalışmaması durumunda alternatif linki kullanınız..

http://rapidshare.de/files/38274386/sucluluk_2007_klasik_hayatimdegisti.com_1_.mp3.htmlALTERNATİF LİNK:

http://s1.dosya.tc/jNUk15/suclulukklasik.mp3.html

<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="<a href=" http:="" fpdownload.macromedia.com="" pub="" shockwave="" cabs="" flash="" swflash.cab#version="8,0,0,0"" target="_blank">http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" width="470" height="36" id="divplaylist">
http://www.divshare.com/flash/playlist?myId=9023339-0dd&new_design=true" /><embed src="%3Ca%20href=" http:="" www.divshare.com="" flash="" playlist?myid="9023339-0dd&new_design=true"" target="_blank">http://www.divshare.com/flash/playlist?myId=9023339-0dd&new_design=true" width="470" height="36" name="divplaylist" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>>

Ynt: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik

ego güclendirici ve sucluluk duygularının yunus ve okyanus versiyonlarını dinliyorum ben, ama yeni eklenenlere baktım yokmus onlar, arkadaki müzik degisince etkisi de degisiyormus, buradki mesjaran birinde öyle bisey yazmıs bir arkadasımız :) ben yenileri yüklemesem de okyanus ve yunuslu olanları dinlesem olurmu acaba..gerci sucluluk ve ego dısındakilerin okyanus ve yunus versiyonu yok..gece dinlerken klasik müzik yükselip alcalıyor zor oluyor dinlemek, oyüzden okyanusu tercih ediyorum..

Onlarıda dinleseniz olur tabii ki...Ancak ney versiyonu özellikle uyurken okyanusdan daha rahatlatıcı diye düşünüyorum.
Okyanus kayıtlarım silindi.Aslında doğa sesleri diye ileride ayri bir kategori açabilirim.Şu an için doğa sesi kaydım olmadığı için ney tercih ettim.

doga sesli olanlarını bende aradım fakat bulamıyorum silmişler ben indiremedim indiren arkadaslar link verebilirmi

sadece bu müzikleri mi dinliycez herhangi bir konuşma yokmu ? ben bi telkinde arada konuşma sesleri duydum bunları nasıl dinliycem hiç bi fikrim yok yardım eden olursa sevinirim ?

ney versiyonları cidden daha dinlendirici ve titreşim daha iyi gibi ama tabi uzamanlar daha iyi bilirler ben yinede tüm versiyonları indirdim

teşekkürler smiliyface

sevgiyle huzurla kalın...

bn yeni kaatıldım bişey sormak istiyorum....ego güçlendiriciden new age yi,suçlulk içinde klasik müziği indirdim ben olurmuu...başka indirmeme gerek varmıı yoksa bunlar yeterlimi

shmarq ' Alıntı:
bn yeni kaatıldım bişey sormak istiyorum....ego güçlendiriciden new age yi,suçlulk içinde klasik müziği indirdim ben olurmuu...başka indirmeme gerek varmıı yoksa bunlar yeterlimi

İlk aşamada bunlar yeterli...Müzik tercihi kişiye göre değiştiği için ney sanat müziği gibi alternatifler vardir.Hepsini indirmek gerekmiyor.

çok teşkkr ederm k8908

merhaba;
Atakan Bey;3 hafta önce tanışmıştım sitenizle.klasik müzikle suçluluk duygularını ve egoyu dinledim hemen etkisini görmeye başlamıştım.20 saat dinledikten sonra bıraktım.mp3 aldım ve suçluluk ve egonun tüm versiyonlarını indirdim.
15 saat oldu nerdeyse ama hiçbir etki yok üzerimde.ilk dinlediğimde bayaa etki bırakmıştı.ama bir aralık dinlememe dönemi olduktan sonra yine başlayınca etki yapmadı.nedendir acaba?

traveller_man ' Alıntı:
merhaba;
Atakan Bey;3 hafta önce tanışmıştım sitenizle.klasik müzikle suçluluk duygularını ve egoyu dinledim hemen etkisini görmeye başlamıştım.20 saat dinledikten sonra bıraktım.mp3 aldım ve suçluluk ve egonun tüm versiyonlarını indirdim.
15 saat oldu nerdeyse ama hiçbir etki yok üzerimde.ilk dinlediğimde bayaa etki bırakmıştı.ama bir aralık dinlememe dönemi olduktan sonra yine başlayınca etki yapmadı.nedendir acaba?

Sitede rehber bölümü var.Orada belirtildiği üzere günlük 15-20 saat dinlemek değil istikrar önemli..
Bu kadar süreci takip etmeyin bence.Etki oldu mu olmadi mi boşverin.Zamanla etkiler ortaya çikar zaten...

merhaba herkese bu siteyi buldum diye çok sevindim yalnız yüklediğim telkinler sadece müzik çıktı hiç bir konuşma sesi yok yollanılan linklere girdim yardımcı olursanız çok sevinicem:(

merhaba portia mesajını yeni gördüm.gözden kaçmış.rehber bölümünü okumakla başlarsan daha iyi olur.gelişmeleri de bekliyoruz.

suçluluk duyguları ve ego güven güçlendirici telkinlerini klasik müzik versiyonuyla hoparlörden açık bırakıp sabaha kadar uykuda dinliyorum.çok büyük etkileri olduğunu söyleyim.öncelikle kendimi önceye nazaran daha kolay affedebiliyorum.bendeki etkisi ilk zamanlar dişimi sıkmak şeklindeydi.sanki dişlerimin arasında sakız var ve alt ve üst dişlerimi ayırmadan azı dişimin arasında sakızı geveliyormuşum gibi bir hal vardı.ama sonra geçti bu.fakat gündüz eski hatalarımı düşününce telkinli müziği dinlerkenki gibi dişlerimi sıktığımı farkettim.şu an 150. saatteyim.160 a tamamlamayı istiyorum.her telkinin dinlenme süresi 70-80 saat arasıydı ya.ben iki müziği dinleyince 160 yaptım hedefi.

herkese saygılar.

ben 2 gündür suçluluk telkinin dinliyorum özellikle klasik ve doğa sesi çok güzel.Atakan bey çok zevklisniz çok güzeller.Ego,kendine güven ve kilo verme telkinlerini dinleyecem daha sonra ama çok güzel birşey oldu 956k ben bu telkini dinlemeye başladığımdan beri iştahım azaldı k8908yada ben psikolojik olraka etkilendim bilmiyorum.Ben bu telkinleri cep telefonuma kayıt ettim gece başucuma koyuyorum telefonu çok kısık seste dinliyorum.Çok yakın zamanda diğer etkilerini görüceğime inanıyorum

duru79 ' Alıntı:
ben 2 gündür suçluluk telkinin dinliyorum özellikle klasik ve doğa sesi çok güzel.Atakan bey çok zevklisniz çok güzeller.Ego,kendine güven ve kilo verme telkinlerini dinleyecem daha sonra ama çok güzel birşey oldu 956k ben bu telkini dinlemeye başladığımdan beri iştahım azaldı k8908yada ben psikolojik olraka etkilendim bilmiyorum.Ben bu telkinleri cep telefonuma kayıt ettim gece başucuma koyuyorum telefonu çok kısık seste dinliyorum.Çok yakın zamanda diğer etkilerini görüceğime inanıyorum
harikasın super
bende telkinleri cep tel.ime kaydettim..gece yatarken kulaklıkla dinliyorum..gündüz çok dinleyemediğim için gece telafi etmeye çalışıyorum..etkilerini hemen görmeye başlamana çok sevindim..dinledikçe yaşadığın deneyimlerini bizimle paylaşırsan ayrıca sevinicem..yolun açık,sevgin daim olsun..sevgilerimle.. t678

Sevgili hülya kulaklık yerine hoporlörden dinleme imkanın var mı?Forumun nersinde okudum(okadar çok yere girip çıkıyorum ki...) yanılmıyorsam Atakan bey "kulaklıkla dinlemezseniz daha iyi olur "demişti gibi bir yazı hatırlıyorum.Umarım hepimiz faydalarını görürüz.Tabiiki bende olan değişimleri burdan yazarım.Herşey gönlünce olsun. hismiley

duru79 ' Alıntı:
Sevgili hülya kulaklık yerine hoporlörden dinleme imkanın var mı?Forumun nersinde okudum(okadar çok yere girip çıkıyorum ki...) yanılmıyorsam Atakan bey "kulaklıkla dinlemezseniz daha iyi olur "demişti gibi bir yazı hatırlıyorum.Umarım hepimiz faydalarını görürüz.Tabiiki bende olan değişimleri burdan yazarım.Herşey gönlünce olsun. hismiley

valla bilemiyorum..kulaklıkla dinlemeyin diye bir yazı okumdım ve sormadım da..ama mecburum malum evlilik işte sevincli
ayy yataktan atar bu sefer adam beni..o yüzden mecburum yanii..ama evde açıkses dinliyorum zaten..şayet kulaklıkla dinlemenin bir sakıncası varsa tabiki dinlemmeliyim..sevgili atakan bey varmı gerçekten bir mahsuru..sevgi ve saygılar.. dusun

hayatimdegisti ' Alıntı:
Onlarıda dinleseniz olur tabii ki...Ancak ney versiyonu özellikle uyurken okyanusdan daha rahatlatıcı diye düşünüyorum.
Okyanus kayıtlarım silindi.Aslında doğa sesleri diye ileride ayri bir kategori açabilirim.Şu an için doğa sesi kaydım olmadığı için ney tercih ettim.
Evet ya bende çok aradım bu okyanus sesini ama ırmak sesi vardı,umarım okyanus sesi tekrar yayınlanır.

verilen her iki linktende yükleme yapamadım..ney versiyonu içinde öyle..

bilgisayarı chache ve çerezlerden temizledim de üstelik...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri