Subliminal Teknikler, Eft, Deep Peat, Nlp, Bolluk Bereket İzmir Seminerleri

merhaba atakan bey..

Şimdiden çok tşk ederim izmirde seminer vereceğiniz için uzun zamandır bekliyordum böyle bir semineri. sadece çalıştığım için haftasonuna denk gelirse super olur olmazsada artık izin alır bir şekilde gelmeye çalışacağım.sevgiyle kalın...

bende gelmek istiyorummmm yeri ve günü belli olsunnnn... kesin kaçırmammmm.harikasınızzz.

yaşasınnnnnn

sevgili suzzy bu değerli toplantı ile ilgili benden yardım istemen beni çok onurlandırdı çok çok teşekkür ederim ancak 18 ocakta işimle ilgili çok önemli bir toplantım olucakdusun2
umarım seminer tarihi ile çakışmaz. Kesinlikle orada olmak beni çok mutlu eder, herşeyden önce sizlerle birlikte olmak benim için çok önemli .bu kadar özel insanlarla aynı ortamı paylaşma fırsatını değerlendiremezsem çok üzülürüm....sad456

dertykatılmak çok hoşuma giderdi yalnız izmir e gelmem işlerim dolayısıyla zor gözüküyor acaba bu seminerlerde hep ank izm ist üçgenindemi yapılıyor başka şehirlerde yapılmıyormuguitar

Arkadaşlar tekrar merhaba diyerek sorulan sorulara cevap vermek istiyorum.

Öncelikle katılıma göre yer ve saati verilecek bu seminerimizin.Yer için ortak bir mevki belirlenecek,herkese hemen hemen aynı mesafede olan bir yer seçmeye çalışıcaz.

Öncelikle İstanbul'da yaptık bu semineri Sevgili Mümin'le beraber ortak organizasyon yaparak.Şimdi sırada İzmir var,belki daha sonra katılım talep olursa diğer illerde de seminer gerçekleştirebiliriz eğitimcilerimiz uygun olursa.

Zaman için Pazar gününü her zaman baz alıyoruz tatil olduğu için hepimize daha kolaylık oluyor.

Ayrıca katılım ücretimizi belirledik.Yer dahil 80.00 ytl.

Eğer katılımda bulunmak isterseniz rezervasyon işlemlerinizin gerçekleşmesi adına hesap numarasını belirtmem için bana özel mesajla ulaşabilirsiniz.Gerekli katılım sağlandığında seminerimiz gerçekleşecektir.

Sevgiler.

Katılım sayısı belirlenince tarihte belli olacak.

son dakika da bir süpriz olmazsa seminere ben de geliyorum

İzmir'de veya buraya yakın mesafede olan arkadaşlar, çok şanslısınız..

İstanbul semineri harikaydı.. Keops 'dan birebir bu eğitimi almak çok yararlı oldu..Eğer bu konularda biraz da olsa birşeyler okuduysanız,bilgilerinizi pekiştirecek bir fırsat..Bu semineri kesinlikle kaçırmayın derim..

bende istanbuldayım ancak seminerin tarihi ve saati kesinleşirse %90 oranında bende katılırım.İzmir yakın biryer hem gezmiş olurum :D İstanbul seminerini kaçırdım ama izmiri kaçırmayacağım.

Arkadaşlar seminerimizin tarihi sizlerin katılımınızla belirlenecek.

Atakan Bey ve Shamanic İstanbul'dan,Keops Afyon'dan,ben Bandırma'dan geliyorum.

Dolayısıyla ancak gerekli katılım sağlandığında bizler de yola çıkabiliriz.

Bunun için bana özel mesajla ulaşmanız ve geleceğinizi kesin olarak belirtmeniz gerekmekte.

Sevgiler.

haftasonu olursa çok sevinirim, bir aksilik olmazsa şayet katılırım..

özellikle eft yi çok merak ediyorum..

banucum merhabalar...956k

seminerimiz ocak ayı içinde ve pazar gününe denk gelicek şekilde organize edilecektir...

yer ve tarih katılımın yoğuluğuna bağlı olarak yakın zamanda bu başlıktan bildirilecektir...

sevgiler...actionsmile[/qu
blissyçok teşekkürler...takip edicem o zman:)sevgiler...

bu semineri sabırsızlıkla bekliyorum.yeni üye olduğum için neler anlatılcak nasıl gececek cok merak edıyorum.sabıssızlıkla yerin ve zamanın belli olmasını bekleyeceğim.hepinize iyi gecelerr:)

heyecandan birsürü sabırsızlıkla yazmışım affınıza sığınırım:)))

Aranıza yeni katıldım ve konularla ilgili pek bilgim yok. Ama çok ilgimi çekiyor. Seminere katılıp ben de bişeyler öğrenmek isterim sizlerden.

İzmirlilerrrr geliyosunuz dimi:)
Ama ocak ortası , sonu gibi olsun lütfennnnnn lütfennnnn sevgiler hepinizek8908

Şubat 1 ya da 8 uygun mudur çoğunluğa göre arkadaşlar?

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri