- Reaksiyon puanı
- 0
- Web sitesi
- www.reiki-sevgiyolu.com
Deneyimi olan arkadaşlar var mı?
ramtha333 ' Alıntı:Bir sorum olacak..Yine aklıma takıldı ve merak ettim.
Müzikleri gece yatarken dinlemekle gündüz dinleme arasında etki farkı varmıdır?
Gece uykuda olduğumuzdan biliçli dinleyemiyoruz çünkü..Ben her ikisinide yapıyorum ama hangisin etkili olduğunu merak ettim..Yada hiç bir fark yoksa bunu bilmek istedim.
bu konuyu biraz daha açabilir misiniz acaba? Çok ilgimi çekti ama ne demek istediğinizi tam anlayamadım dusunPSİKO ' Alıntı:sevgili mehmet bey
sözlerinizden anladığım kadarıyla dinlediğiniz telkinlerle ruhunuza emir vermeye başlamışsınız
şu zamandan sonra kendinize biraz daha dikkat edin çünkü ruhunuz eskisi gibi başına buyruk değil sizin aklınızdan geçireceğiniz olguya dönüşebilir ve istenmeyen sonuçlar doğurabilir
bı yüzden kendinizi tam anlamıyla eksiksiz hissettiğiniz zaman astral sıçramalar yapmaya çalışın
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.