Subliminal Kayıtları mp3'e çevirsem sorun olur mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan UqUr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

UqUr

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
SUBLİMİNAL RECORDER 8.0 ile uzun zamandır kendi telkinlerimi oluşturuyorum. Çok da faydasını görüyorum. İstediğim müziğe yerleştiyorum falan ama kayıt wav formatında oluyor. Programın kendi mp3'e çevirme eklentisi var. Ama bunu kullandığımda dosya boyutu küçüldüğünden, telkinler zarar görür mü?

bilmem ollmaz belki yinede sen wav formatında dinle istersen...
cümlelere gelince etkileyici cümleler kurarsan bence daha fazla etkisini görürsün...
o şekilde ne kadar etkisini görüyorsun?

şu programın kullanımını yazsan.lütfen

arkaşım programın kullanımı nasıl bizede anlsanda bizde uygulasak

bu programı nereden indirebiliriz yardımcı olursanız sevinirim

SUBLİMİNAL RECORDER 8.0 ile uzun zamandır kendi telkinlerimi oluşturuyorum. Çok da faydasını görüyorum. İstediğim müziğe yerleştiyorum falan ama kayıt wav formatında oluyor. Programın kendi mp3'e çevirme eklentisi var. Ama bunu kullandığımda dosya boyutu küçüldüğünden, telkinler zarar görür mü?

selam arkadaşım rica etsem şu programın resimli anlatımmını koyarmısın siteye ben indirdim bayagıda ugraştım ama olmadı.

sevinclisevinclisevincli
sen biliyormuşsun nasıl kayıt yapacagını bilgini bizimle paylaşırsan ihtiyacı olan herkes faydalanır..sapkal89

Nasıl indirebildinizki. Ben hiçbir yerde bulamadım. Paylaşırsanız sevinirim...

Selamun Aleykum.. Bilişim Fevzi Vallahi hızır gibi yetiştin :) aramadığım yer kalmamıştı sonunda sen ekledin. Allah azze ve celle senden razı olsun .. programı indirdim bende kitaplık kaydedilmemiş uyarısı çıkıyor ve açılmadan kapanıyor. neden olabilir acaba??

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri