subliminal kayıt tekniği

maharishi

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
bu başlıkla bir thread açılmış ama konu girilmemiş. aslında çoğu kişinin merak ettiği bir kavram olduğunu düşünüyorum. çünkü subliminal kavramı bugüne dek basında daha çok "görsel" yanıyla yer aldı (bir filmdeki kola kutusu görüntüsü gibi)...
peki işitsel açıdan subliminal'ın teknik açıklaması nedir? başka başlıklarda açıklamalar var ama bu topic'de biraz daha teknik detaya inebilir miyiz?
bildiğim kadarıyla forumde miksajdan anlayan üyeler var. bu kayıtlar nasıl bir teknikle yapılıyor. beynin bazı bölümlerinde etkili olduğu kesin mi? yoksa olumlu varsayımların getirdiği bir placebo etkisi mi söz konusu?
bunun gibi teknik konulardan bahsedersek sevinirim.
sevgiler, saygılar
hakan

Bu başlığı geçen açtım öyle kaldı.Bu konu ile ilgili hem subliminal hem ritmotrance hakkında yakında bilgiler ekleyeceğim.

Ynt: subliminal kayıt tekniği

Ben o başta bahsettiğiniz müziği bir türlü indiremedim.Yardımcı olusanız sevinirim... sadanim

programı açamıyorum

programı bilgisayara indirdim ancak gerekli herşeyi yapmama rağmen program açılmıyor lütfen bu konuda yardımcı olun

Ynt: subliminal kayıt tekniği

Ben galiba bu forum sitesini keşfetmek için baya bir geç kalmışım.Baksanıza benim yeni keşfettiğim şeye en son yazılan mesaj 1 yılönce yani ben sizi 1 yıl geriden takip ediyorum.Ama olsun yinede geç değil.Bu siteyi kuranlara çok teşekkür ederim.Bizim meslek baya bir stresli bir meslek umarım bu stresli hayatta bize iyi bir arkadaş olacak iyi bir rehber olacak arkadaşlıklara dostluklara kapı açacak bir dostluk ve paylaşım sitesi gibi geliyor.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri