Subliminal Kayıt Programı (subliminal record 8)) versiyonu.

dreamland

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Profesyoneller için subliminal kayıt programı.Daha önce verilen programın üst versiyonu. link açıldığında rapidde olduğu gibi aşşağıda 2 numaralı kutudan free yi tıklayıp şifreyi girin ve rar dosyasını indirin.

link: 60.1NCADEM.TR.APP.rar -- FileFactory.com - free file hosting --

RAR PASS : rar açılınca sağtarafta asci yazılarını ortasında yazıyoooo. reklam yapmayayım rar dosyasına çift tıklayınca açılan pencerenin sağında ortada yazan.
Serial:
name: Alhashemi
pass word: 000KV9-H60C5Q-09AG5W-9FC6KK-DUNK3K-Y1PVPE-VMN8NM

Programın kullanılmasınıda siz yazın artık...(Bilen arkadaşlar.)
Muhabbet ve selamlarımla. Dreamland...

Teşekkürler arkadaşım.
Birde nasıl kullanılacağını yazıverseydiniz çok makbule geçerdi.

selamlar

bu programın veya benzer programın
resimli anlatımı yokmu arkadaşlar
telkinler nasıl müziklerin içerisine ekleniyor

bu güzel program için ilgili arkadaşlara çok teşekkür ederim.ama nasıl kullanılıyor bu program,bilen varmıdır acaba.tr yaması falan yok galiba bu programın.gerçi biraz kurcalamayla öğrenilebilir galiba.bu sefer bi hata yapıp beynimize zarar vermeyelim,iş yapıyoz derken.

resimli anlatım hazırlamak isterdim ama 1 hafta da sadece 1 kere bilgisayarla buluşabiliyorum .. umarım bilen birileri eksiğimizi giderir teşekkürler ..

Arkadaşlar kullanımı şöyle. önce sesinizi kaydedin rec ile. 1. kanala yükleyin ve ses yükseliğini ses osiloskobunda yandaki bölümde ekran göstergesindeki ses dalgalanma çizelgesinde kırmızılar görünmeyecek şekilde yeşil ve mavi değerlerde olacak şekilde ses yüksekliğini düşürün yaklaşık %10 ve civarı olabilir.sonra subliminal brain wawe hz. ayarlarını yapın mesala alfa beta teta vs. mantıklı ve amaca göre bideğer olsun olurmu! sonra müziğimizi 2. kanala yükleyip ses ossiloskoptan yine yükseklik ayarını yapın seskaydını örtecek şekilde kırmızı değerlere ulaşabilir. En son rec tuşu kaydı başlatıp , 1.2. kanalı veya daha çok ses dosyasını oynatın kayıt bitiminde istediğiniz formatta kayıt yapın. Master ses kayıtlarınızı yüksek birate ses değerinde kayıt yapmalısınız. Sonra istediğiniz gibi dönüşüm yapa bilir siniz.
Muhabbet ve selamlarımla Dreamland... (hayal ülkesinin, mütevazi sakini.)

Dostum rar şifresini açıkça yazar mısın ben göremiyorum

Bende açılmıyor windows vista olduğundan dolayı mı acaba....Kitaplık bulunamıyor diyor. Ne yapabilirim

ChosenOne ben de vista kullanıyorum girdiğim seriali kabul etmediği için dediğin hatayı veriyor ve başka serial de bulamadım. Ben 5.1 versiyonunu kullanıyorum, o da sitede mevcut.

linkte ve serialde sorun yok daha 15 dk önce indirdim.

off ya nolur ya birisi şu Subliminal Recorder nasıl kullanılıyo iyice bir anlatsın resimli falan, çözücem diye beynim patladı ingilzce zaten sıfır. Ben delirmeden nolur. Yapana bi dolu hayır duva etcem

linkten indirme yapılmıyor sanırım...

arkadaşlar bu işi herkes yapamaz aman ha dikkatli olun her cümle hatta her kelime dikkatli seçilmeli aksi halde farklı ve istenmeyen sonuçlar çıkabilir.

Kimseye güvenmiyorum kendim yapmak istiyorum. Ama Nasıl kullanacağımı bilmediğim bir programla zaten bi şey yapamam.Seçilecek kelimeler ve cümleler için tabiki profosyenel arkadaşlardan yardım isterim mesela sigarayı bırakmak için nasıl bir cümle ve kelime kullanmalıyım gibi.
Ama önce nasıl kullanlıyo bu şey lütfen bilen biri ayrıntılı ve güzelce anlatsın rica ediyorrum uğraşmaktan gına geldi

ChosenOne ben de vista kullanıyorum girdiğim seriali kabul etmediği için dediğin hatayı veriyor ve başka serial de bulamadım. Ben 5.1 versiyonunu kullanıyorum, o da sitede mevcut.

Vermiş olduğun cevap için biraz geçte olsa teşekkürler........ Zaten vista neyi çalıştırıyor ki. Sorun sorun sorun..............

Arkadaşlar kullanımı şöyle. önce sesinizi kaydedin rec ile. 1. kanala yükleyin ve ses yükseliğini ses osiloskobunda yandaki bölümde ekran göstergesindeki ses dalgalanma çizelgesinde kırmızılar görünmeyecek şekilde yeşil ve mavi değerlerde olacak şekilde ses yüksekliğini düşürün yaklaşık %10 ve civarı olabilir.sonra subliminal brain wawe hz. ayarlarını yapın mesala alfa beta teta vs. mantıklı ve amaca göre bideğer olsun olurmu! sonra müziğimizi 2. kanala yükleyip ses ossiloskoptan yine yükseklik ayarını yapın seskaydını örtecek şekilde kırmızı değerlere ulaşabilir. En son rec tuşu kaydı başlatıp , 1.2. kanalı veya daha çok ses dosyasını oynatın kayıt bitiminde istediğiniz formatta kayıt yapın. Master ses kayıtlarınızı yüksek birate ses değerinde kayıt yapmalısınız. Sonra istediğiniz gibi dönüşüm yapa bilir siniz.
Muhabbet ve selamlarımla Dreamland... (hayal ülkesinin, mütevazi sakini.)

HERSEY OK !!! Ama waw formatinda yaptigim kayit calarken hic ses cikmiyo !!!! Oneri ve yardimlariniz icin simdiden cok tesekkurler ....96kl

Linkler ölü.Tekrar yükleyebilirmisiniz bu programı.

bende boy uzatmayla ilgili bişiler diyip kayıt edip sürekli dinlesemmi dicektimde hiçbişey bildiğim yok yanlış bişey derim yaparım fln fena olur cat56

evet gerçekten dikkatli olunması lazım,düşünsenize kayıt sırasında farkında olmadan başka bişey diyiverdiniz ne kötü bi durum

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri