ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE

Geçmiş olsun Perfinya

Benim de boğazım ağrıyor birazcık. Bugün bir iki şey söyleyemedim briine. İçimde kaldı da. O da boğaz ağrısı yaptı. Kalkıp ballı bir ıhlamur yapıcam.

Geçmiş olsun Perfinya

Benim de boğazım ağrıyor birazcık. Bugün bir iki şey söyleyemedim briine. İçimde kaldı da. O da boğaz ağrısı yaptı. Kalkıp ballı bir ıhlamur yapıcam.

Teşekkür ederim cliviaf. Sen de dikkat et kendine. Toz zencefil ve bal karışımı da iyi geliyor ama zencefilin günlük alımı 3 gramı (silme 1 tatlı kaşığını) geçmemeliymiş.Haklısın haftalıkların temeli psikolojik genelde.

Teşekkür ederim cliviaf. Sen de dikkat et kendine. Toz zencefil ve bal karışımı da iyi geliyor ama zencefilin günlük alımı 3 gramı (silme 1 tatlı kaşığını) geçmemeliymiş.Haklısın haftalıkların temeli psikolojik genelde.

Teşekkür ederim. Zencefil yok maalesef evde :( Kış geldi gidip zencefil vs alsam iyi olur.
Evet benim hastalıklarımın tamamı psikolojik. Grip olduğumda bile psikolojik olarak hasta olduğuma eminim.

Üff,sinirim bozukk,ağlıyorum sinirden ağla2Nüfus cüzdanımı da kaybettim zateen yaaaaa ooofağla2ağla2ağla2ağla2

Yine aldatıldım, yine terkedildim... Kendimi çok kötü hissediyorum...

Herşey olması gerektiği gibi oh oh ne güzel...

Bilgisayarın başından kalkma iradesini gösterip uzun zamandır ertelediğim işleri yapmaya başlıyorum.25889

oğlumu çok seviyorum..annemi özledim...emb23

yine çok yedim. şimdi de form çaylara dayandım y789

kötü davranış sahibi anlatır..o benim içimde değil ..dışımda..ondan sorumlu değilim..bunun içinde etkilenmiyorum..
güzel davranışlarım beni güzelleştirir :) ..kendimle ilgiliyim..farkındayım..

Ya benim olumlamalarımı yazdığım not defterim vardı. Onu bulamıyorum bir saattir yaa! Olumlama yapıcam yapamadım da aklımdakileri söyledim ama unuttuklarım varsa diye üzülüyorum.

Ya benim olumlamalarımı yazdığım not defterim vardı. Onu bulamıyorum bir saattir yaa! Olumlama yapıcam yapamadım da aklımdakileri söyledim ama unuttuklarım varsa diye üzülüyorum.

canım benim ne tatlısın yagirlhaha
önemli olan niyet bence hepsini söylemiş kadar olmuşsundur....superxy

sinirli insanların sinirini,
kaprisli insanların kaprisini,
kıskanç insanları kıskançlığını,

neden hep masum insanlar çeker...

Anne" KocaMan oLdum ßak.!
aCıLarım ßüyüDü, DertLerim ßüyüDü..
HedefLerim çıkmazLarım ßüyüDü...
HiçDe qüzeL DeğiLmiş ßüyümek..
KimLer KırDı KaLbimi, KimLer üzDü..!
ßaşa DönebiLsem Keşke...!
SaNa EmekLeSem SadeCe...
YeniDen ßüyüt ßeni aNNe..

bundan daha fazla nasıl mutluuu olabilirim kiiii:)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri