ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE

Gel de haftasonu dışarı çıkalıımmmmblissy

bir tane kaldı.sabah bulamamamdan korkuyordum.şimdi korkmuyorum.

artıkk mutluyumm!yepyeni bir başlangıç için çok anlamlı bir gün çünkü bugün benim doğum günüm... artıkk hayat bana güzeeellll :)

Meditasyon yapıp uyumam gerekkk uykulusmile

Sayfa,artık sunucu hatası vermesen diyorum!!!!

haayaaattt seni yaşamayı seviyorum...

kendimi seviyorum, kendimi olduğum gibi kabul ediyorum...

sevgili kardeşim seni affediyorum dün beni kırdığın için.. ne dersen de sen kendinsin ben kendimim.. ben sana göre yanlış yapıyor olabilirim ama bana göre doğru olduğu sürece ne düşündüğünle ilglenmiyorum.. senden özgürleşmeyi bu kırgınlıktan özgürleşmeyi seçiyorum... seni affediyorum ve senden özgürleşiyorum.. hayatın iyilikleri üzerine olsun..

Üzeni yolla
İsterse dönsün sonra
Salla ardına bakma asla
Yolla aldatan aldansın.. salla

eşim hediye almış akşamı iple çekiyorum..eşimi çok seviyorum...8977gogogokiss3ttli3

neden ya neden böyle oluyor anlamıyorum ki

Birileri bana büyük bir sürpriz yapsa şimdi keşke.... Ne güzel olurdu.............

aşık olmayı seviyorum

arkadaşlar bi sorum olcak şimdi bnm bi tane facebookum var.bi tane daha açarsam ona eski arkadşları eklemezsem bnim iki facebook açtığımı görürler mi onlar

arkadaşlar bi sorum olcak şimdi bnm bi tane facebookum var.bi tane daha açarsam ona eski arkadşları eklemezsem bnim iki facebook açtığımı görürler mi onlar

Yeni açacağın facebook hesabına seni tanıyabilecekleri kişisel fotoğraflarını paylaşmazsan görseler de emin olamazlar. Sonuçta aynı isimde birçok insan olabilir. Eski arkadaşlarınla ortak arkadaşların varsa çağrışım yoluyla anlaşılabilir.

karmakarışıklaşmaktayım....

Hastayım. Nezle olmuşum. sigrt56

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri