ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE

Canını sıkmak istemiyorsan oraya sakın gitme...

Yüreğinin Götürdüğü Yere (Git) :)

t678iyimisin?
önce gitme dedin sonrada git??

Gitme dediğim yer, gittiğimde üzüleceğim bir yerdi. İkinci dediğim ise Susanna Tamaro'nun bir kitabının ismi. Sen "nereye" diyince aklıma geldi.:)

Yani ilk dediğim kendime idi, ikincisi ortaya.y789

hımm..anladım..zaten bir yere gittiğim yok evdeyim şuan :)

Okumayı bırak uygulamaya geç artık!!! (zamanı geldi lütfen üstüne alınma. Lafımın hiç kimseyle uzaktan yakından alakası yoktur.)

bazen kimse beni sevmiyor gibi hissediyorum:(

ders saatleri karışınca işte boyle olursunn

şuan çok mutluyum ya anlatamam....bugün bütünleme sınav sonuçları açıklandı.sadece çalışamadığım bir dersten kalmışım diğer ikisinden geçtim....yani ikinci sınıfa geçtim çok mutluyum günlerdir bu sonucu bekliyorum.....allahıma şükürler olsunnnn

otomatik bi mutluluk kapladı içimi, mutluluktan uçmak üzereyimmmmmgulensmiley

Asla “ben böyleyim ne yapayım” demeyin. “Ben buyum ve böyleyim” diyerek kendinize güvenin. Çünkü kendiniz olarak kendinize zarar veremezsiniz.

Erken kalktım. Çok işim vardı sabah ve yoruldum. Uyumak dinlenmek istiyorum. Amapek öğlenleri uyuma alışkanlığım yok. Bakalım bugün bu mümkün olacak mı?

Asla “ben böyleyim ne yapayım” demeyin. “Ben buyum ve böyleyim” diyerek kendinize güvenin. Çünkü kendiniz olarak kendinize zarar veremezsiniz.
Ben buyum ve böyleyim, ne yapayım?

:):):) Hayat nasıl kendi kendine zehir edilir alıştırma no:1.:)

Okumayı bırak uygulamaya geç artık!!! (zamanı geldi lütfen üstüne alınma. Lafımın hiç kimseyle uzaktan yakından alakası yoktur.)

ben alınmıyacaksam kimseyele alakası yoksa?????????
..............rt67

ben alınmıyacaksam kimseyele alakası yoksa?????????
..............rt67
Yahu sen benim laflarımdan alınmak için fırsat mı kolluyorsun yoksa tüm bunları sıkıntıdan mı yazıyorsun? İnan bu konuya (İÇİNDEN GELENİ SÖYLE) yazdıklarımın bu sitedeki kimseyle alakası yok.

Var bende bugün bir negatif enerji.:) Hayırdır inşallah, hayırdır inşallah.:)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri