ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE

Burayı iyi ki bulmuşum. Gezinirken endişe veya suçluluk hissetmediğim tek yer galiba.:)

Seviyorum, her şeyi seviyorum. Öyleyse varım. Ben evrenin bir parçasıyım, evren de benim bir parçam.
Hayatım boyunca hiç bu kadar yaşama sevinci duymamıştım.
Gerçekten hayatım ve hayata bakış açım değişti.
Kendimi seviyorum artık.

sahip olduklarımın değerini biliyorum ve şükrediyorum...

içinden geleni söyle
kalırsa yazık olur
hyata tutunabilirsin
gülen gözlerin için.... hele bi geeeeeeeeeeeeeeeeel
dı dı dıdıdıdıd dıdımdım...
benim de içimden b u şarkı geldi.....hopa hadi kopalım neşelenelim...music45music45music45music45

Hayatla uyum içindeyim. Seviyorum, seviliyorum. Her iey bitse bile, kainatta sevginin kalacağına inanıyorum.

Hayatımın her bir anı için minettarım. Kendimin en iyi hali olmaya çalışıyorum.

açıklnmasını beklediğim bir sınav var sanırım kazanıp kazanmadığım bayramdan sonra belli olacak tam tarih belli değil kafamı hep bu meşgul ediyor, Sabır sabır sabır:)

Ben annemi özledim. Sesini, yüzünü, ellerini, bakışlarını özledim. İnceden inceye iğnelemesini, iğnelerini dereceli olarak arttırmasını özledim. Kahkahasını, şarkı söylerken ki sesini özledim. Edalı edalı yürüyüşünü, çarşıda vitrin bakışını özledim. Kocamla ve babamla didişmesini özledim. Elinin lezzetini, sözünün inceliğini özledim.

Çok ama çok özledim. Şöyle bir çıkıp gelse, evime, haneme neşesini getirse. Oturup onunla kahve içsek sabahları, ya da deniz kenarında bir banka oturup güneşin batışını seyretsek...

Yanyana yatıp uyusak şöyle, kokusunu içime çeksem. sarılsam. O rüyasında beni görse, ben de onu...
sabah uyanıp birbirimize anlatsak. Gülsek, ağlasak, iççeksek... Bizimkileri çekiştirsek...

Burnumun direği sızlıyor.
Çok özledim, çoooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkk.

açıklnmasını beklediğim bir sınav var sanırım kazanıp kazanmadığım bayramdan sonra belli olacak tam tarih belli değil kafamı hep bu meşgul ediyor, Sabır sabır sabır:)

bütün gücümle sınavı kazanmanı diliyorum canım.
Sen gönlünü de kafanı da ferah tut.
Güzel şeylere odaklan.
İnşallah güzel sonuçlanacak sınavın.
Sonuçlanmasa da üzülme, eminim başka gelişmelere gebedir. Gözünü dik, onları bekle.
girlhaha

bütün gücümle sınavı kazanmanı diliyorum canım.
Sen gönlünü de kafanı da ferah tut.
Güzel şeylere odaklan.
İnşallah güzel sonuçlanacak sınavın.
Sonuçlanmasa da üzülme, eminim başka gelişmelere gebedir. Gözünü dik, onları bekle.
girlhaha

çok sağolun valla anne dediniz de iftarda yaklaşıyor, öyle bir bağlantı kurdu beynim, iftar yemek anne, anne iftar:D Allah bşlarımızdan eksik etmesin göçenlerinde mekanı cennet olsun bu mübarek günlerde....

Klimayı kapatıp odadakilerin sıcaktan pişmesini mi tercih etmeliyim yoksa klimanın açık durmasına izin verip boğaz ağrısı ve titremeye bir de ses kısıklığı mı eklemeliyim?? :):):)

Klimayı aç sen odadan çık. Daha fazla hasta olma doğal ortamda kal. Hem insanlarda sıcaktan pişmez ne dersin tatlım art56art56

Ara ara çıkıyorum da çok iş var ya. Masamdan pek ayrılacak zamanım yok.:(

Beni bu klimalar mahvetti.:)

Allahım ben bugün neden bu kadar sinirliyim rabbim yardım et bana:)Biliyorum senden başka dostum yok tut elimden rabbim..

artık nefes almak istiyorum bi an önce uzaklassam da kurtulsam buralardan

nefes almak istiyorum artık bi an önce uzaklassam da kurtulsam buralardan

ahahhaa sevinclisevincli
içimde uçuşan mutluluğa hastayım yhaapartysmileysmileydancepartysmileysmileydance

hepiniz saçmalıyosunuz ve mutlu olmadığınızı bildiginiz halde mutluyum diyosunuz...

ayneennn bndeeeeeeeeeeeeeee...:((((((((

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri