ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE

Hayatımda hiç şimdiki kadar çaresiz kalmamıştım... Hiç bukadar kolumun kanadımın kırıldığını hissetmemiştim... Direnç kırıldı

cumlemizden dıyelım ve karşılıklı jesti keselim bence:))))

neyse gelelım asıl mevzuuya:)) şu an ıcımden keşke aramam gereken bırısı olsaydı dıe gecıo..sabahalrı gnydn dedıgım...

ay lav dis geym

hayat seninle çok daha güzell..sen bir tanesinnnn..demesini istiyorummmm :)

finallerin bittiği günü zafer haftası ilan edicem...gir gir bitmiyo....
Allahtan çoğu iyi geçiyor

TVS (türk vergi sistemi) offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffff:((((((((((((((((((((

natuurlijk gaan we opeens ontmoeten....956k

nedense bu konuya yazacak şey bulmakta zorlanıyorum...

Finallerin gözünü seveyim (aslında içimden bu gelmedi ha, başka şeyler geliyor)

Finallerin gözünü seveyim (aslında içimden bu gelmedi ha, başka şeyler geliyor)
allah banada finallere gircek üniversite versin inşallah da bir dert yanması kalsın inşallahhhsevincli

''Sanma ki Dert Sadece Sende Var. Sendeki Derdi Nimet Sayanlar da Var...''demiş hz.mevlana valla uygulamalı olarak görüyoruz sevinclisevinclisana başarılar arkadaşım finallerinde inşallah güzel geçer hepsiactionsmile

Bugün bizim erkek arkadaşlara uydum ve 3 kız arkadaşla birlikte hep beraber basketbol oynadık. 2 saat durmaksızınsevincli 3 litre su içtim hala doymadım, damacanayı bitirdim, bana su tankeri lazım sevincli bir daha erkeklere uyar mıyım? uymam, onlarla basket oynar mıyım? oynamam!!!

sanırım hep seni sevecek kalbim son kez atana kadar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri