ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE

salata yıyorum..tenıs e gıdıorum..yuruorum...

can bildiğim canım olsan en çocuksu yanım olsan hasretinle her gün yansam BEN AŞKINA TÖVBELİYİM

özgürlüüüüükkkkk.....

Korku zincirini kırmak istiyorum!

Değerlimi çok özledim, Ona sımsıkı sarılmak geçiyor içimden.

hayatımda iyi ve yardımsever insanların olmasına seviniyorum ve şükrediyorum :)

bi sonbahar akşamında herşeyi unutup maddiyatı bi kenara atıp yağmurun altında romantik bi yürüyüş...
kimsenin olmadığı bi yer
şafakta gün doğarken yaprakların üzerine düşen çiğin buram buram kokusu ve aşk kokusu
imkansız hayalllerde kendimi kaybetmek
ve sevgilimle yiyeceğimiz mum ışında aşk şarkısı eşlinde romantik bir yemek...
içimden gelen sadece buuu....

en güzelide herşeyi unutup umuda ve 1 dakikanın 1 asır gibi geçtiği mükemmel sonsuzluk...

:PPvay be ne güselll...ne romantik....khkh56khkh56khkh56khkh56

sitede 796 kişi online ve sadece 14'ü kayıtlı kullanıcı ve sorduğum sorulara cevap alamıyorum ve buda beni sinir ediyor.insanlar neden sadece bakıp geçmeyi tercih ediyorlar anlamıyorum....

sitede 796 kişi online ve sadece 14'ü kayıtlı kullanıcı ve sorduğum sorulara cevap alamıyorum ve buda beni sinir ediyor.insanlar neden sadece bakıp geçmeyi tercih ediyorlar anlamıyorum....
Takdir edersiniz ki o 796 kişi misafir olduklarından cevap verme gibi bir lüksleri yok malesef. Geriye kalan 14 kişinin de bir mazereti vardır muhtemelen. Ayrıca ben sorunuzu göremedim nerede sorunuz?

Takdir edersiniz ki o 796 kişi misafir olduklarından cevap verme gibi bir lüksleri yok malesef. Geriye kalan 14 kişinin de bir mazereti vardır muhtemelen. Ayrıca ben sorunuzu göremedim nerede sorunuz?
bende onu söylüyorum elektra.burada bu kadar paylaşım yapılıyor ve bir üye olma zahmetine bile katlanmıyor insanlar.çok çok teşekkür yazacaklar o kadar.ama yok bunun hoşuma gitmediğini söyledim...sorumuda http://www.hayatimdegisti.com/forum...gelecek-ve-simdi-kutsal-3-a-4.html#post748780 burada sormuştum.basit bir soru ama yinede bilenlere danışmakta fayda var diye düşündüm.teşekkrüler... :)

bende onu söylüyorum elektra.burada bu kadar paylaşım yapılıyor ve bir üye olma zahmetine bile katlanmıyor insanlar.çok çok teşekkür yazacaklar o kadar.ama yok bunun hoşuma gitmediğini söyledim...sorumuda http://www.hayatimdegisti.com/forum...gelecek-ve-simdi-kutsal-3-a-4.html#post748780 burada sormuştum.basit bir soru ama yinede bilenlere danışmakta fayda var diye düşündüm.teşekkrüler... :)
Tamam :) Sorunuza yanıt vermek isterdim ama ilgi alanım dışında. Sevgilerimle...actionsmile

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri