spestnaz ın günlüğü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan spestnaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
harika bırr sekıldee ılerlıyorsunn o zamnn onceee sorgulayacaksınkı duyduklarını parça parça yerine otutturabılesınnnnn...........yakında sorularının cvbınıda bulucaksınn...harıkaaa ılerlıyosunn dostummmm...gulmelısınnn..emınım cok yakısacakkk sana gulmekkk :) bol şanssss

Belki de senden o kişilerin yardım istediği konular senin hayatında bir şeylerin farkındalığını yaşaman içindir veya o sorularla kendi hayatında iyiye giden şeyleri fark ediyorsundur. Gerisi de senin meşgul olmaman ve hayatında kendine daha çok zaman ayırman içindiry789 Hem de cevap vermemeleri, uzatmamaları sayesinde kafan şişmekten kurtuluyordur. Bunlar bana mesaj diye düşün, hmm de, bir farkındalık yaşa, farkındalığının farkına var, mutlu ol, geçsevincli Sorgulamak da iyidir, insanı yazarlığa kadar götürür hiç belli olmaz:D Sevgiler, iyi ki varsınsevincli

Yorumlarınız için teşekkür ediyorum, hepinize sevincli O kadarr iyi kalpli, o kadaaarr güzelsiniz kii. . Gerisini getiremedimm y789 Gerçekten de, bugün hayatımdaki büyük taşlardan birini yerine oturttum. . Yukarıdaki yazıyı yazarkenki sorgulama, buna neden oldu. . Şimdilik iyi oldu, gibi gözüküyor. . Ama bakıyorum daa, heyecanımı kaybettim. Sıradaki hedefim, 5 nisan da başlayacak olan vizelerimin canını okumak ve heyecanımı gittiği yerden geri getirmek olacak. Durgun, suskun biri olmak istemiyorum. Ama yok, böyle demiyorduk değil mi y789 Neşe dolu, mutluluktan uçan birisi olmak istiyoruuuuuuummmm music45music45music45 2 hafta önce biri yüzüme bakıp, bu çocuk her zaman gülüyor, demişti khkh56khkh56 O günlere geri dönmek istiyorum. Evet, tam olarak bunu seçiyorum. Mutlu olmayı seçiyorum. Sevinmeyi, hoplamayı, zıplamayı seçiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmhappy6happy6happy6happy6happy6happy6
Dıştan gelen seslere kulak tıkamayı, içimdeki kötü seslere SUS!! diyerekten emir vermeyi ve bir daha günyüzüne çıkarmamayı seçiyoruuuuumm 956ks456E.G.O ya patronun kim olduğunu göstertmeyi seçiyorum. . Hepinizi seviyorum. Teşekkür ederim. . İyiki varsınız. .

antidepresan a başlayacağım. .

uzun zaman oldu yazmadığım. bugün ilaç yazdırmaya gittim. sıra aksamış. Tam 1 saat psikiyatrın kapısında bekledim. İçerdekiler çıktılar. Kapıyı çaldım, adımımı attım. Merhaba dedim. Doktor bana baktı ve sert bi sesle: Bu saatte hasta alamam!! dedi. Ama ben ne zamandır bekliyorum dedim. Zamanında gelseydin! dedi. nedendir, bilmem; gözlerim doldu. Rahatsız etmek istemezdim; kusuruma bakmayın, dedim ve çıktım. Sabah psikolog EFT uyguladı. Biraz rahatladığımı söyleyebilirim ama her yerimde yorgunluğumu hissedebiliyorum. Dermanım yok :P Sevgili İmported Angel in yazdıklarını, ilaçtan çektiklerini okudum ama öyle bir hale gelmiştim kii. . Anlatamam, size. Eminim yaşayanlarınız vardır. Dayanılamaz oluyor, bazen birçok şey. Tek çaarem ilaçmış gibi geldi,, annem vazgeçirdi. . Ben ne olacağım??

uzun zaman oldu yazmadığım. bugün ilaç yazdırmaya gittim. sıra aksamış. Tam 1 saat psikiyatrın kapısında bekledim. İçerdekiler çıktılar. Kapıyı çaldım, adımımı attım. Merhaba dedim. Doktor bana baktı ve sert bi sesle: Bu saatte hasta alamam!! dedi. Ama ben ne zamandır bekliyorum dedim. Zamanında gelseydin! dedi. nedendir, bilmem; gözlerim doldu. Rahatsız etmek istemezdim; kusuruma bakmayın, dedim ve çıktım. Sabah psikolog EFT uyguladı. Biraz rahatladığımı söyleyebilirim ama her yerimde yorgunluğumu hissedebiliyorum. Dermanım yok :P Sevgili İmported Angel in yazdıklarını, ilaçtan çektiklerini okudum ama öyle bir hale gelmiştim kii. . Anlatamam, size. Eminim yaşayanlarınız vardır. Dayanılamaz oluyor, bazen birçok şey. Tek çaarem ilaçmış gibi geldi,, annem vazgeçirdi. . Ben ne olacağım??

merhaba ;

inan bana hiç bişi olmayacak ve en kısa sürede iyileşeceksin.ancak dr sana psikoz dedi de türü için ayrıntı vermedi mi? sonuçta pozitif bilimler okuyan biri olarak ve hala sağlık sektöründe bulunduğumdan sana net şunu söyleyebilirim psikiatri çok ilerlemiş durumda.ilaç kullanmanın iyileşeme sürecini hızlandıracağı kesin.bu tip hastalıkların sinir sistemimizdeki nörotransmitter madde eksiklikleri;yada beyindeki ileti sisteminde ki eksikliklerden kaynaklandığını nasılsa biliyoruz.sende bir an önce psikiatristini dinleyip tedavine başlayacaksın ve bizlerde sana destek olucaz .böylece hemen iyileşecek ve geleceğe daha güzel bakacaksın.

iyi ki varsın.
lütfen canını sıkma ve yolunda ilerlemeye devam et.

sevgiyle kal

tüm iyilikler üstüne olsun

Teşekkürler, dua edin. . İhtiyacım var. .

geçmiş olsun dualarımız seninle

hala neden bu gel gıtı yasayarak kendıne ezıyet edıyosunkıııı....bak hala kararrını verememıssınn...zaten 4 aydan 4 aya ılac yazdırmaya gıdeceksınn oda sorun degıll...
bak ılaçlarını kullanmaya busekılde kararsızlıkla baslarsan olmaz zaaten cunku genelde bole oldugunda bı sure sonra bırakıyolar faydası olmuyor dıeee....dusun tekrar karar verrr bak bu ılaclar senı destekleyecek ..sana cok buyuk yardımcı olacak ...tabıkı sunuda bılıorummm antıdepresanların getısıde var goturusude..ama unutmakı getırdıklerının yanında goturduklrı nekıı...

tek korkum ne bılıomusun eger bıran once kararını vermezsen durum dahada cıddı olabılır ve o zamn kullandıgın ılacların adı majordepresan olurr..bu ınan bana daha kotuuu...sımdı basladıgında zatenn cok dusuk dozla baslayacaksınnn.....lutfen bı kez daha dusun!

O0​

dostum ilaca filan ihtiyacın yok senin..
belki biraz dinlenmeye ihtiyacın vardır ne dersin.. herşeyi bırak tüm düşnceleri kendinle olmanın tadını çıkarmaya çalış bi süre inan bana iyi gelicek..
seni seviyoruz.. herzman yanındayız..
hoşçakal

Ben aralik ayindan beri ilac kullaniyorum 3 ilac degistirdim ,cok zorlandim ve sabrettim .Kendime soz verdim yarim birakmayacaktim bu sefer .Su anda cok iyiyim ,hep pozitif dusunuyorum .Tembellik ,erteleme ,cok uyumak sorunlarim ortadan kalkti .Ilac tedavisi herkeste ayni etkiyi gosteriyor ,kullanan arkadaslarim var cevremde .Benim kullandigim ilac arkadasima iyi gelmedi ,hemen degistirdi .Gerekiyorsa bence hemen baslamalisin .Sevgiler

Ben de 3 nisanda başladım Deryâ ablacıım,, yan etkisi olmadı şükür :) Artık daha iyiyim. Neden daha önce başlamadım diye pişman oluyorum neredeyse :D Zaten sorunumun hormonsal olduğu da anlaşıldı, doktor da sağolsun işinin ehli olunca. . Şimdi her şey daha güzell sevincli

ewwt bak gorr cok daha ıı olcaksınn dostum

Banada tavsiye edin benimde ihtiyacım var hangi tür antidepresan bende var birkaçtane ama etki etmedi okdr

onu biz değil doktorun tavsiye etmesi lazım :) aman haa, sakın kendi başına almayasın hap??

Yarıyosa alırım denemekten korkmam risk almayı severim :D nasıl bi ilaç bunlar anlat bende kullandığım ilaçları söylerim sosyal fobi için vermişti psiko bana

ben söylemem. . çünkü her ilaç her insana farklı etki yapıyor. .

devlet sırrımı bu abicim ,sen kullandığın hapları söyliceksin bende araştırma yapıcam sonra içicem bilinçli insanlarız hepimiz yapma böle:D

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri