sözleşmeli öğretmenlik yapıyorum

eseski

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
ya arkadaşlar var mı öğretmenlik yapanınız ben sözleşmeli öğretmenlik yapıyorum. nasıl alıyoruz maaşları hangi bankadan. yani bana müdür tarafından bir şey verilmedi ne zaman alırım sizce banaka hesabımı

sözleşmeli derken ücretli mi ? sözleşmeli kalmadı diye biliyorum. ücretliler de ekders ücreti alırlar.ekdersler de ayın başında genelde 5i ya da 7 si gibi alınır.

evet ücretlii banka hesabım verilmedi benim müdüre mi sormam gerekiyor ne zaman verilir onlarada suanda bir şey sormak istemiyorum

bende ücretli yapmıştım ama pek hatırlamıyorum. 1 hafta 10 gün içinde hallederler heralde sonuçta ay başında para yatıracaklar. idareye de bağlı biraz.

Müdüre değil okuldaki mutemete soracaksın. Zaten okuldaki öğretmenler hangi bankadan alıyorlarsa muhtemelen sen de o bankadan alacaksın. Ayın biri olamadan işlemlerini halletmelisin. Dediğim gibi mutemet okulda maaşları ayarlar onun yanına gitmen gerekiyor
Sevgiler ..:)

her okulda mutemet yok o da başka bir olay :))

tamam teşekkür ederim arkadaşlarr:):) bulayım su mutemeti :)kmse artık

solak hangi ilde çalışıyosun bilmem ama her okulda mutemet yoktur. 4 farklı okulda çalıştım hiç biri köy değildi sadece birinde mutemet vardı.
neyse sonuç mutemet varsa ona yoksa idareye sorulur.

tamam teşekkür ederim yardımın için hallettim bugün rahatladm:)

solak hangi ilde çalışıyosun bilmem ama her okulda mutemet yoktur. 4 farklı okulda çalıştım hiç biri köy değildi sadece birinde mutemet vardı.
neyse sonuç mutemet varsa ona yoksa idareye sorulur.

Ama bu işlerle ilgilenen memurlar vardır ve mutemet görevlerini üstlenirler. Türkiye'nin her okulunda memur vardır. Benim bulunduğum okulda bile 2 tane çalışan memur var. krzm67girlhaha
Ekdersleri düzenleyip aylık maaş dosyalarını düzenlerler bu memurlar.
Ya da hiç olmadı bulunduğunuz ildeki MEM'in mutemetine başvurunuz en sağlam bilgi ondadır.
Beyazhun ben de 4 okul değiştirdim şimdiye dek sevgiler 956k956k

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri