sosyalpenguen

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
* hoş gelmiş yeni yazar. ya da eski yazar ama kimse yazmamış. ya da

öyle bir şey işte ya. yine de hoş gelmiş. *

* sürekli entry giriyor efendim, durduramıyoruz yazarı. bugün an itibariyle 60. allah arttırsın.*

* the sims 2 seven yazar.seviyoruz.

* nicki ile dikkatimi ceken yeni yazar,yolu acik olsun.

* hayvanlara hakaret eden yazar. kendisini esefle kınıyoruz.

* kafasını kurt cobain e takmış olan kıskanç yazar.kıskanmasın bu kadar o hiç beğenmediği adamı.

ayrıca rockçı kızlardan da ne istediğini anlamış değilim. cık cık cık. yakışmıyo. beni daha fazla nefret ettirmesin kendisinden.

* axl rose ve taytına olan ilgisiyle dikkatimi çekmiş, kurt cobain'e olan kızgınlığıyla takdirimi kazanmış yazardır.

* yeni tanımış olup yazılarını ilgi ile takip ettiğim tükenmez kalemlerden...

* çeşitli nedenlerle içimin ısındığı penguen. hem de sosyal olanından.

* sıradan bir penguen olarak kalmayı tercih etmediği için takdir ettiğim yazar.

* nickini kıskandığım dikkat çekici yazar.* *

aylar sonrasından edit:ısrarla tekrar tekrar eksi oylayan kişi çok merak ettim.amaç ne?nesini beğenmedin?

penguenim ne yaptın da çaylak yaptılar seni?

* anti ampülcü yazar.

* tekrar hoşgelmiştir, can yazardır, bir daha rahat dur yazarıdır...

* pingu. pingu'm o. şu anki avatarımı ona ithaf ediyorum.

* küresel ısınmaya yenik düşmüş penguendir efendim.

* akıl sahibi yazar kişisi. yazdıkları ciddiye alınasıca...

* kendini bilen, bir şeylerin farkında olan ve susmayan yazardır. helal olsundur.

* başlıkları altalta okuyan yazar.

* gomunist yazar.

* makinist.

* lugatimize "hödde" kavramını sokan insan!

* güzel nickli, her başlıkta yazısına rastladığım takip edilesi bir yazardır.

* olaylara guzel guzel bakis acilariyla yaklasip guzel guzel okutandir.

* yaklaşımlarını sevdiğim yazardır.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri