sosyal fobikim:( yardım bekler hale geldim:(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan csm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
tebrikler :))
çok iyi :)

kendimi seviyorum ama kendime güvenim sıfır eski okul arkadaşlarımla bile sokakta karşılaşsam görmemezlikten geliyorum daha doğrusu benim hiç arkadaşım yok .sağlıklı bi arkadaşlık kuramıyorum çoğu zaman derdimi anlatacak bi dost arkadaş arıyorum ama yok sıkıntılarımı hep içime atıyorm.sosyal korkularımdan dolayı pc bağımlısı oldum dışarı hiç çıkmıyorm.

takma kafana ya.kim napsın senin ne yaptığını.çekingen olmıycam de olma bu kadar basit.sorunun üstüne git yalnız o kadar.inatla yencem de.bende .çekingenim ama artık kafama takmıyorum. olay inançtan geçiyor.unutmayın hayat basit !!asıl öyle olunca insan garipseniyo.çekingen olma rahat ol ...... ov yeah!

bankaya mı gidemiyosun inadına git ne yapkmaktan korkuyosan inadına yap bu forumdakilerden bazıları karamsar konuşuyor aldırma...sf denilen şey dünyanın en basit şeyi

kafamıza taktığımız şu sorunlar inanın incir çekirdeğini doldurmaz ( sf sorunları ) bizim diğer insanlardan neyimiz eksik?

Bundan sonra böyleyim... bende çekingenim ama inadına neyden çekiniyosam onu yapcam!!!!
Karamskan67sar olmayın!!!!!!!!!! Unutmayın asıl karamsar duygular içinde oldugunuz zaman garipseniyorsunuz , bırak rahat ol Ov Yeah !

kendimi seviyorum ama kendime güvenim sıfır eski okul arkadaşlarımla bile sokakta karşılaşsam görmemezlikten geliyorum daha doğrusu benim hiç arkadaşım yok .sağlıklı bi arkadaşlık kuramıyorum çoğu zaman derdimi anlatacak bi dost arkadaş arıyorum ama yok sıkıntılarımı hep içime atıyorm.sosyal korkularımdan dolayı pc bağımlısı oldum dışarı hiç çıkmıyorm.

çıksana arkadaşım dışarı... neden çıkmıyorsun .....arkadaşın yok? e git bir sosyal faaliyete katıl ordan arkadaş edin yeterki karamsar olmayın karmsar oldukça hayat zorlaşır....Neyden korkuyosan Onu Yap İnadına......

bende otobüste iniceğim yeri söyleyemezdim,artık rahatım o konuda ama daha rahat olmadığım bi çok konu var,hepimiz atlatırız inşallah

inadına yap inatt.... korkmayın bu kadar kimse sizle ilgilenmiyor ... her normal insan gibi git ve inceğin yeri söyle ne var bunda neyden çekiniyoruz .... bunları kendim içinde sölüyorum... hiç bir şeyden korkmayın...ezilmeyin...sende insansın .... insanların senin nasıl biri oldugunu düşünmekten daha önemli işleriyokta oturup sen şöyle yaptın diye mi düşüncekler ... bırak akışına ...düşünme Ov Yeah !!dertyhpm1

ac_milan_ac seni tebrik ederim...çok güzel valla..beğendim

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri