Sosyal Fobi etkisi

salvo1903

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Ben dinlemeye sosyal fobi ile baladım başımda değişik bir ağrı var ne şiddetli ne hafif göz çukurlarım ağrıyor birazda yanlış telkinlemi başladım acaba ara mı vermeliym yoksa devam mı etmeliyim sizce ?

ilk önce bir hafta suçluluk ve ego dinlenmesi, biriinci haftadan sonra diğer telkinlerin önem sırasına göre eklenmesi tavsiye ediliyor. fazla telkin eklememek daha iyi. çünkü bir telkine günde birkaç kere sıra gelmesi daha iyi. baş ağrıları normal. sinirlilik ve gerginlikte yapabilir. bilinçaltı rüyaları da görülebilir. bunların hepsi bilinçaltındaki duygular gün yüzüne çıkınca yaşanılan rahatsızlıklar. dinlemeye devam edin.

valla baş ağırısının yanına halsizlik falan da eklendi ara verdim dinlemeye 1 gündür dinlemiyorum düzelmeye başladım tekrar dinlemeye ego ile başlayacam

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri