SORULAR VE SORUNLAR..!

_Sting_

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Yanlış yere mi açtım bilmiyorum ama site çok karmaşık arkadaşlar.Editör bu olaya bir el atsa iyi olur.Neyin nerede olduğu tam olarak belli değil,anasayfa çok düzensiz ve arka plan rengi kötü..

Bunları iyi niyetin göstergesi olarak ve bundan sonra siteye takılmak istediğim için daha rahat sitede gezmek için yazıyorum..

Bunlar sorunlardı şimdi sorulara gelelim.

1-Su sesini indirdim ego güçlendirmek için.10 dk oldu indireli ama hiç uykum yokken çok uyku basıyor.Başım ağrıyor hafiften.Bunlar işe yaradığının göstergesi mi yoksa normalde ses yüzünden mi uykum gelmiştir rahatlatıcı etkisi olduğu için.?

2-Bu egoyla beraber kendine güven telkinlerindende mi indirmeliyim ? Cevap evetse bunların birini günde 8 saat diğerini kalan 8 saat olarak mı dinlemem gerek ?

3 madde daha vardı onların cevaplarını buldum ama ilk madde benle alakalı olduğundan,diğer maddeyide bulamadığımdan soruyorum.

Teşekkürler.

Merhaba
Site tasarımında bazı değişikler düşünüyoruz.
Geri bildirimlerinizi tabii ki dikkate alacağız.

Telkinlerden öncelikle suçluluk ve ego dinleyiniz.
Bir hafta günde 7-8 saat dinledikten sonra diğer telkinleri ekleyiniz.
Telkinlerde baş ağrısı etki gördüğünüzün bir işareti.
Ancak herkeste başağrısı olmuyor.Başağrısı olmadan da etki gören bir çok kişi var.

Merhaba Atakan Bey;
Ben içeriklerin neden aynı olmadığını merak ediyorum. Mesela Sigarayı Bırakma Ney telkini 4 script içerirken - new age versiyonu 1 script içeriyomuş. Bu telkinlerin etkinliğini etkiler mi?

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri